«Αγγελική»: Το στοιχείο-κλειδί που μπορεί να καταδικάσει τον Δημήτρη

Με ένα ακόμη συγκλονιστικό επεισόδιο ολοκληρώνεται και αυτή η εβδομάδα στην «Αγγελική». Ο Δημήτρης μαθαίνει ότι η Δανάη είναι κόρη της Αγγελικής. Η Αγγελική πληροφορείται για ένα στοιχείο-κλειδί που μπορεί να καταδικάσει τον Δημήτρη.

Advertisement

ΔΕΙΤΕ ΑΥΡΙΟ Πέμπτη 10 Ιουνίου, στις 22:00 – Επεισόδιο 143

Ο Δημήτρης έχοντας μάθει ότι η Δανάη είναι κόρη της Αγγελικής εξοργίζεται ακόμα περισσότερο μαζί της και λέει στην Αθηνά ότι πρέπει να τακτοποιήσει το θέμα με τον τρόπο που εκείνος ξέρει. Η Αθηνά είναι κάθετα αρνητική αλλά δεν ακούει τίποτα. Καταφέρνει να τον πείσει μόνο κάνοντας μια συμφωνία μαζί του αρκετά δελεαστική και έτσι συναντάει τον Αντώνη και του ζητάει να χωρίσουν. Η Σοφία καταφεύγει στον Νικόλα ζητώντας του να της πει αν είναι αλήθεια όσα της είπε η Τζένη για τον βιασμό. Ο Δημήτρης ξεσπάει ακόμα μια φορά στην Κατερίνα όταν τη βλέπει να μιλάει με τον Μιχάλη και η Κατερίνα για άλλη μια φορά ξαφνιάζεται με την απότομη συμπεριφορά του απέναντί της.

Advertisement

Ο Δημήτρης διαπληκτίζεται με την Κατερίνα γιατί εκείνη του λέει ότι η Όλγα θέλει να βοηθήσει στις προετοιμασίες του γάμου. Ο Δημήτρης δεν πιστεύει τις καλές προθέσεις της Όλγας και υποστηρίζει πως πρόκειται για κάποιο σχέδιο πάλι με στόχο να χαλάσει το γάμο τους. Η Κατερίνα που ποτέ δεν σκέφτεται πονηρά του λέει ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο και αν ήταν έτσι τα πράγματα θα το καταλάβαινε. Ο Δημήτρης γίνεται έντονος μαζί της την ώρα που περνάει από δίπλα τους ο Μιχάλης, ο οποίος επεμβαίνει γιατί δεν του αρέσει καθόλου ο τρόπος που μιλάει ο Δημήτρης στην Κατερίνα. Ο Δημήτρης όπως είναι φυσικό γίνεται έξαλλος από αυτή την παρέμβαση και δεν αργούν να λογοφέρουν καθώς είναι και οι δύο πολύ προκλητικοί σε αυτά που λένε, με αποτέλεσμα ο Μιχάλης να του δώσει μία και να πέσει κάτω μπροστά στα μάτια της Κατερίνας.

Η Αγγελική συναντάει τον Μάκη, ο οποίος της αποκαλύπτει ότι υπάρχει ένα στοιχείο κλειδί που μπορεί να καταδικάσει τον Δημήτρη, ενώ ο Στέφανος τους παρακολουθεί από μακριά.

Advertisement

Δείτε τα βίντεο:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement