Δέσποινα Βανδή-Αργύρης Αγγέλου: Έρχεται τηλεοπτική συνάντηση 4 χρόνια μετά το τέλος του Mamma mia!

Η Δέσποινα Βανδή και ο Αργύρης Αγγέλου συναντήθηκαν θεατρικά το 2016 στη σκηνή του θεάτρου Ακροπόλ για λογαριασμό της παράστασης Mamma mia!

Advertisement

Οι δυο τους ήρθαν κοντά από την πρώτη κιόλας στιγμή και τώρα τους δίνεται η ευκαιρία να τα πούνε και τηλεοπτικά μέσα από τη συχνότητα του Open και την εκπομπή της τραγουδίστριας, «My Greece»: Η Δέσποινα Βανδή ταξιδεύει μαζί με τον Αργύρη Αγγέλου στην πανέμορφη Κύθνο, την ερχόμενη Κυριακή 4 Οκτωβρίου στις 20:00 το βράδυ.

Η ανακοίνωση του σταθμού:

Advertisement

Η Δέσποινα Βανδή μας προσκαλεί να την ακολουθήσουμε σε ένα ακόμη συναρπαστικό ταξίδι.

Την Κυριακή 4 Οκτωβρίου, η Δέσποινα αναλαμβάνει να ξεναγήσει τον Αργύρη Αγγέλου στην Κύθνο και να του αποκαλύψει όλες τις ομορφιές του νησιού. Το ταξίδι ξεκινά από την πιο διάσημη παραλία του νησιού, την ξακουστή «Κολώνα». Στη συνέχεια περπατούν στα καλντερίμια της Χώρας και ανακαλύπτουν την ξεχωριστή γοητεία του νησιού. Λίγο αργότερα μια ιδιαίτερη δοκιμασία περιμένει την Δέσποινα. Φορά την ποδιά, κάθεται στον τροχό του αγγειοπλάστη και μαθαίνει την παραδοσιακή τέχνη του νησιού.

Advertisement

Το «My Greece» μας ταξιδεύει στις πιο όμορφες γωνιές της Ελλάδας μας. Aν θέλεις να εξερευνήσεις τα πιο όμορφα σημεία της Ελλάδας, κάθε Κυριακή στις 20.00 είσαι OPEN.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement