Είναι επίσημο: Ο Νίκος Ψαρράς έρχεται στην «Αγγελική» και φέρνει ανατροπές!

Ένοχα μυστικά, ανάγκη για εκδίκηση, έρωτας. Οι ήρωες της «Αγγελικής», της δραματικής σειράς του «Αlpha» που έχει αγαπηθεί από το τηλεοπτικό κοινό, έρχονται αντιμέτωποι με διλήμματα, με αποκαλύψεις  που ανατρέπουν τις ζωές τους,  με δύσκολες  αποφάσεις.

Advertisement

Οι εξελίξεις στην «Αγγελική»  από δω και στο εξής είναι καταιγιστικές και ραγδαίες. Νέα πρόσωπα έρχονται να ανατρέψουν τις ευαίσθητες ισορροπίες στην οικογένεια των Αργυρών και να ξαναφέρουν  στο επίκεντρο  ζητήματα που είχαν κρυφτεί κάτω από το χαλί. Ένα πρόσωπο που  μπαίνει στα επόμενα επεισόδια (τη δεύτερη εβδομάδα του Φεβρουαρίου) είναι ο Ανδρέας Δημητρίου, τον οποίο υποδύεται  ο ηθοποιός, Νίκος Ψαρράς.

Ο Ανδρέας Δημητρίου (Νίκος Ψαρράς) είναι το αφεντικό της Σοφίας (Δήμητρας Σιγάλα) στην καινούρια της δουλειά. Ευγενικός και επαγγελματικά χορτάτος  άνθρωπος – έχει πετύχει πολλά, η εταιρία δημοσίων σχέσεων που διευθύνει πάει καλά. Είναι ελεύθερος,  δεν παντρεύτηκε ποτέ, παρόλο που ήθελε. Έχει πληγωθεί από μια μεγάλη του σχέση στο παρελθόν επειδή αυτός ήταν έτοιμος να κάνουν το επόμενο βήμα και να προσπαθήσουν για παιδί αλλά εκείνη δεν ήταν έτοιμη. Συμβιβάστηκε επειδή την αγαπούσε και δεν ήθελε να τη χάσει, αλλά τελικά  τον παράτησε. Ένα χρόνο μετά έμαθε ότι η ίδια γυναίκα είναι με κάποιον άλλον και περιμένουν παιδί. Πληγώθηκε αρκετά και από τότε αφοσιώθηκε στη δουλειά χωρίς να ανοίγεται σε πολλούς για τα προσωπικά του. Η Σοφία θα γίνει ο λόγος που ο Αντρέας θα αρχίσει να ανοίγεται περισσότερο αλλά χωρίς να τολμάει να κάνει κάτι επειδή ξέρει ότι είναι παντρεμένη…

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement