«Έξαψη»: H αποκάλυψη που θα βάλει την Κλαίρη σε μεγάλο κίνδυνο

Η «Έξαψη» επιστρέφει την ερχόμενη Δευτέρα 18/1 ακόμη πιο ερωτική, γεμάτη πάθος, αγωνία, ανατροπές κι εκπλήξεις, αλλά πάνω από όλα βαθιά ανθρώπινη και συγκινητική.

Advertisement

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου – Επεισόδιο 10

Ο Τζώρτζης νιώθει να βάλλεται από παντού. Η φυγή της Κλαίρης από το κτήμα τρελαίνει το Γιάννο. Η βραδινή απουσία της Εβίτας την φέρνει σε σύγκρουση με όλη της την οικογένεια. Η Μαρίνα αρχίζει να εκμυστηρεύεται τις σκέψεις της στον Κωστή. Η εμφάνιση ενός παλιού κινητού μοιάζει να αποτελεί κλειδί για την υπόθεση της Βίκυς.

Advertisement

Τρίτη 19 Ιανουαρίου – Επεισόδιο 11

Η κατάθεση της Κλαίρης στον Μηνά αθωώνει τον Αλέξανδρο. Η Μαρίνα καταρρέει, όταν μαθαίνει ότι η αδερφή της έχει πέσει σε κώμα και για να βρει τον ένοχο γίνεται επικεφαλής της φρουράς του Τζώρτζη. Η Μυρσίνη απειλεί την Κλαίρη για να εξαφανιστεί από τη ζωή του Αλέξανδρου και της Εβίτας. Μόλις αποκαλυφθεί η σχέση της Κλαίρης με τον Αλέξανδρο, η Κλαίρη θα βρεθεί σε μεγάλο κίνδυνο.

Advertisement

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου – Επεισόδιο 12

O Γιάννος, εκτός εαυτού, κακοποιεί την Κλαίρη. Ο Αλέξανδρος αποφυλακίζεται και αποφασίζει να παραμείνει στο Ναύπλιο μέχρι να τελειώσουν οι εκλογές. Ο Μηνάς προσπαθεί να διώξει τον Κωστή από το Ναύπλιο, καθώς τον θεωρεί επικίνδυνο. Τα στοιχεία που βρίσκει η Μαρίνα κατά του Τζώρζη ολοένα αυξάνονται. Ο Αλέξανδρος ψάχνει την Κλαίρη, αλλά δεν τη βρίσκει πουθενά.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement