Έξαψη: Η είδηση για την αναγνώριση της σωρού που κάηκε στην πυρκαγιά φέρνει μεγάλη αναστάτωση

Με 3 συγκλονιστικά επεισόδια έρχεται και αυτή την εβδομάδα η «Έξαψη». Αναλυτικά όλα όσα θα δούμε:

Advertisement

Δευτέρα 15 Μαρτίου – Επεισόδιο 3

Η Μαρίνα αγνοείται. Η σωρός, που βρέθηκε στην πυρκαγιά δεν έχει, ακόμα, ταυτοποιηθεί. Ο φόβος όλων, ότι ίσως είναι της Μαρίνας, μεγαλώνει. Ο Μηνάς κατηγορεί το Γιάννο ότι έκλεψε τα ναρκωτικά απ’ την αγροικία, πριν καεί. Ο Αλέξανδρος προσπαθεί να πλησιάσει ξανά τη Τζόυ, η οποία παραμένει πολύ θυμωμένη μαζί του.

Advertisement

Ο Γιάννος και η Κλαίρη έχουν μια συγκινητική συνάντηση. Η Εβίτα ζητά από τον Αλέξανδρο να επιστρέψει στο σπίτι μέχρι να ηρεμήσουν λίγο τα πνεύματα. Μια εγκυμοσύνη έρχεται την πιο ακατάλληλη ώρα.

Τρίτη 16 Μαρτίου – Επεισόδιο 32

Advertisement

Η είδηση για την αναγνώριση της σωρού που κάηκε στην πυρκαγιά φέρνει μεγάλη αναστάτωση. Ο Κωστής, συγκλονισμένος από τα γεγονότα, ξεσπά στην αγκαλιά της Μαρίνας. Η Κλαίρη πνίγεται από τις υποχρεώσεις και νιώθει μόνη κι αβοήθητη. Στη βίλα Αξιώτη οι εντάσεις δε σταματούν. Η Τζόυ αντιδρά άσχημα στην επιστροφή του Αλέξανδρου. Η Εβίτα πασχίζει να κρατήσει τις ισορροπίες. Ο Τζώρτζης ζητά συγχώρεση από την Ίριδα. Η Βίκυ αρχίζει να αποζητά τη μητέρας της. Η απόγνωση οδηγεί το Γιάννο σε έναν δρόμο χωρίς επιστροφή.

Τετάρτη 17 Μαρτίου – Επεισόδιο 33

Ο Κωστής προσπαθεί να μαζέψει τα συντρίμμια της Αγροικίας. Η Κλαίρη, σε απόγνωση, σκέφτεται να τερματίσει την εγκυμοσύνη της. Ο Τζώρτζης και η Ίριδα μοιάζουν, πλέον, με εχθρούς. Ο Κωστής αποκαλύπτει στο Μηνά πως ξέρει όλη την αλήθεια για τα ναρκωτικά. Ο Αλέξανδρος γυρίζει στην Αθήνα και μαθαίνει για την εγκυμοσύνη της Κλαίρης. Ο Γιάννος πνίγει τη θλίψη του στο ποτό. Ο Τζώρτζης υπόσχεται στη Βίκυ πως θα κινήσει γη και ουρανό για να βρει τη μητέρα της. Η Κλαίρη οδηγείται, απρόσμενα, στο νοσοκομείο.

Advertisement
  • Περισσότερα άρθρα για:
  • Έξαψη

Διαβάστε επίσης

Advertisement