Έξαψη: Η Βίκυ βρίσκει την χαμένη μητέρα της

Έξαψη: Ο κλοιός στενεύει γύρω από τον Μηνά και η αποκάλυψη για τις πραγματικές του προθέσεις συγκλονίζουν τη Βίκυ, η οποία τις δύσκολες αυτές στιγμές έχει ανάγκη πιο πολύ από ποτέ την εξαφανισμένη της μητέρα.

Advertisement

Οι νέες πληροφορίες για τους πιθανούς ενόχους, στην υπόθεση της Βίκυς, αφήνουν άφωνο τον Τζώρτζη. «Πώς είναι δυνατόν; Η Ίριδα με την Μηνά να έχουν στήσει όλη αυτή την πλεκτάνη;», σχεδόν μονολογεί και μετά εκρήγνυται. Η Ιριδα την ίδια ώρα τηλεφωνεί στον Μηνά, σε πανικό. «Τι θα κάνουμε; Πρέπει να κάνεις κάτι. Δεν ξέρω τι. Βρες το», του φωνάζει. Αυτό που δεν έχει προβλέψει είναι πως κάποιος ακούει αυτό το τηλεφώνημα.

Η Βίκυ με όλα αυτά είναι τρομοκρατημένη και γυρίζοντας σπίτι της θα έρθει αντιμέτωπη με την αλήθεια καθώς ο Ορφέας βγάζει ένταλμα σύλληψης για τον Μηνά. Ο άνθρωπος που εμπιστεύτηκε και θεώρησε ότι την προστατεύει είναι ο πιθανός δολοφόνος της. Η κοπέλα νιώθει να χάνει όλο και πιο πολύ τη γη κάτω από τα πόδια της. Η ανάγκη της να έχει κοντά τη μητέρα της είναι πιο μεγάλη από ποτέ. Εχει κι άλλες φορές προσπαθήσει να τη βρει, αλλά η έρευνα που έκανε με τη βοήθεια του Τζώρτζη, αλλά κι εκείνη με τη Μαρίνα, απέβησαν άκαρπες. Πλέον έχει αρχίσει να ανησυχεί.

Advertisement

Το παράπονο της Μαρίνας

Στο TV24 που κυκλοφορεί από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement