Έξαψη: Ο Ορφέας βγάζει ένταλμα σύλληψης για τον Μηνά

Έξαψη: Όλα τα στοιχεία ενοχοποιούν τον Μηνά, που πλέον δεν έχει από πού να ξεφύγει. Την ίδια ώρα η Ίριδα είναι τρομοκρατημένη αφού πλησιάζει η ώρα της κρίσης.

Advertisement

Οι νέες πληροφορίες για τους πιθανούς ενόχους, στην υπόθεση της Βίκυς, αφήνουν άφωνο τον Τζώρτζη. «Πώς είναι δυνατόν; Η Ίριδα με τον Μηνά να έχουν στήσει όλη αυτή την πλεκτάνη;», σχεδόν μονολογεί και μετά εκρήγνυται. Η Ίριδα την ίδια ώρα τηλεφωνεί στον Μηνά, σε πανικό. «Τι θα κάνουμε; Πρέπει να κάνεις κάτι. Δεν ξέρω τι. Βρες το», του φωνάζει. Αυτό που δεν έχει προβλέψει είναι πως κάποιος ακούει αυτό το τηλεφώνημα.

Η Βίκυ με όλα αυτά είναι τρομοκρατημένη και γυρίζοντας σπίτι της θα έρθει αντιμέτωπη με την αλήθεια καθώς ο άνθρωπος που εμπιστεύτηκε και θεώρησε ότι την προστατεύει είναι ο πιθανός δολοφόνος της. «Πώς είναι δυνατόν; Εγώ τον εμπιστεύτηκα, του άνοιξα την καρδιά μου κι εκείνος ήθελε να σκοτώσει», λέει με φόβο στη Μαρίνα. Στο τμήμα ο Ορφέας, που έχει συγκεντρώσει πλέον αρκετά ενοχοποιητικά στοιχεία, βγάζει ένταλμα σύλληψης για τον Μηνά. «Τέρμα τα ψέματα», μονολογεί.

Advertisement

Ο Μηνάς κρύβεται

Ο Μηνάς βλέπει πως πλέον τα περιθώρια στενεύουν και πως είναι θέμα χρόνου να τον συλλάβουν. Πάνω στην απελπισία του κάνει μια τελευταία προσπάθεια να βρει έναν σύμμαχο, αλλά δεν τα καταφέρνει. Είναι μόνος, αλλά τώρα που το συνειδητοποιεί είναι αργά. Το πρώτο που σκέφτεται να κάνει είναι κρυφτεί. Όσο η αστυνομία «χτενίζει» την περιοχή για τα ίχνη του, εκείνος ψάχνει τρόπο να γλιτώσει. Η Μαρίνα τον ψάχνει κι εκείνη, αλλά μέσα σε όλα δυσκολεύεται να διαχειριστεί όλες τις νέες εξελίξεις στη ζωή της.

Advertisement

Στο μεταξύ ο Κωστής ετοιμάζεται να ξεκινήσει μια νέα ζωή, χάρη στον Γιάννο, αφού του ανοίγει ένα μαγαζί για να τον αποζημιώσει για το καμένο σπίτι, αλλά και για όλη τη βοήθεια που του προσέφερε ανιδιοτελώς για να απεξαρτηθεί από το ποτό. Όμως τα νέα δεν είναι καλά για όλους, αφού η στιγμή της κρίσης πλησιάζει για την Ίριδα.

Στο TiVi Σίριαλ που κυκλοφορεί από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement