Εξέλιξη – Βόμβα στην Αγγελική: Μια ανυποψίαστη κοπέλα γίνεται το θήραμά του Δημήτρη

Η κρυφή πλευρά του Δημήτρη θα έρθει στο φως και θα φέρει τα πάνω κάτω στη σειρά του Alpha Αγγελική. Σύμφωνα με το περιοδικό TV O’ CLOCK και τη Σοφία Τσίρκα, στα επόμενα επεισόδια ο Δημήτρης, πιάνεται στα πράσα τη στιγμή που επιτίθεται σε µία κοπέλα. Η Αστυνομία θα το εντοπίσει αργότερα και θα τον ανακρίνει.

Advertisement

Η κρυφή πλευρά του Δημήτρη

Ο Δημήτρης αποδεικνύει µε την περίεργη συμπεριφορά του πως κρύβει µία άλλη πλευρά του χαρακτήρα του, µία πιο σκληρή και σκοτεινή πλευρά, που ίσως µόνο η Αθηνά γνωρίζει. Ο τρίτος γιος της οικογένειας Αργυρού προσεγγίζει µε άρρωστες ορέξεις γυναίκες και γίνεται πολύ επικίνδυνος. Μία αντίστοιχη σκηνή πρόκειται να δούµε στα προσεχή επεισόδια της σειράς.

Advertisement

Ο Δημήτρης επιτίθεται σε μια γυναίκα

Ο Δημήτρης ένα βράδυ πηγαίνει σε ένα πάρκο µε σκοπό να βρει µία γυναίκα και να την κακοποιήσει. Πράγματι, µία ανυποψίαστη κοπέλα γίνεται το θήραμά του. Ο νεαρός τής επιτίθεται και την αναισθητοποιεί. Αυτή τη φορά, όμως, δεν προλαβαίνει να κάνει πράξη όσα έχει στο άρρωστο µυαλό του, καθώς κάποιος τον πιάνει στα πράσα. Ο ίδιος, όμως, προλαβαίνει να απομακρυνθεί από το σημείο γρήγορα πριν κάποιος προλάβει να τον αναγνωρίσει και να τον πιάσει, ή τουλάχιστον έτσι πιστεύει.

Advertisement

Η αστυνομία ψάχνει τον Δημήτρη

Ο Δημήτρης, φανερά ταραγμένος, επιστρέφει στο κτήμα όπου ζητάει από την Κατερίνα να μείνει μακριά του. Η αντίδρασή της, όμως, τον αιφνιδιάζει. Την επόμενη µέρα, και ενώ ο Δημήτρης προσπαθεί να ξεπεράσει το περιστατικό, ο ερχομός ενός άντρα στο σπίτι των Αργυρών αποτελεί απειλή για τον νεαρό. Ο λόγος για τον αστυνόμο Βασίλη Μακρή, ο οποίος καταφτάνει στη φάρμα ζητώντας τον Δημήτρη για να του κάνει κάποιες ερωτήσεις.

Η Αθηνά ενημερώνεται για την έλευση του αστυνόμου και ζητάει να τον δει. Εκείνος την ενημερώνει για το ότι µία γυναίκα δέχτηκε επίθεση αποκαλύπτοντάς της, µάλιστα, πως κάμερες ασφαλείας κοντά στο πάρκο εντόπισαν το αυτοκίνητο του γιου της. Εκείνη πανικοβάλλεται, αλλά καταφέρνει να κρατήσει την ψυχραιμία της. Μάλιστα, διώχνει τον αστυνόμο Βασίλη Μακρή, αλλά στη συνέχεια ζητάει από τον ∆ηµήτρη να μιλήσουν οι δυο τους. Η ίδια πιέζει τον γιο της να της πει πού ήταν και τι έκανε το προηγούμενο βράδυ, καθώς ανησυχεί πως πράγματι εκείνος είναι ο άντρας που επιτέθηκε στην κοπέλα.

Ο Δημήτρης γλιτώνει τις κατηγορίες

Λίγες ώρες αργότερα, η Αθηνά πείθει τον Δημήτρη να παρουσιαστεί στο αστυνομικό τμήμα προκειμένου να μιλήσει µε τον αστυνόμο που τον ζήτησε, καθώς διαφορετικά θα κινήσει υποψίες. Ο νεαρός, ύστερα από απαίτηση της μητέρας του, πηγαίνει στο γραφείο του αστυνόμου Μακρή και μαθαίνει κάτι που τον κάνει να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του. Η κοπέλα που δέχτηκε επίθεση βρίσκεται εκεί και θα προσπαθήσει να τον αναγνωρίσει.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement