Flashback: H κομμένη σκηνή από τα «Εγκλήματα» που δεν βλέπουμε ποτέ στην TV

Πίσω στον χρόνο σας πάμε και σήμερα και σας παρουσιάζουμε μία κομμένη σκηνή από την σειρά «Εγκλήματα» του ΑΝΤ1 που αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες.

Advertisement

Η μαύρη κωμωδία που συνεχίζει να παίζεται σε επανάληψη, προβλήθηκε για πρώτη φορά τις σεζόν 1998-1999 και 1999-2000, σημειώνοντας τεράστια επιτυχία. Σε σενάριο Λευτέρη Παπαπέτρου και σκηνοθεσία των Αντώνη Αγγελόπουλο, Αντώνη Τέμπο και Μαρίνας Λεοντάρη και παραγωγή της Ena Productions.

Οι Κώστας Κόκλας, Καίτη Κωνσταντίνου, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Υρώ Μανέ, Μαρία Καβογιάννη, Αθηνόδωρος Προύσαλης, Σταύρος Νικολαΐδης, Σούλα Αθανασιάδου, Φωτεινή Μπαξεβάνη και Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, κέντησαν με τις ατάκες τους και το ταλέντο τους σε ένα από τα πιο προχωρημένα σενάρια που είδαμε ως τότε στην μικρή οθόνη.

Advertisement

Ο υπερταλαντούχος Τάκης Ζαχαράτος έκανε μερικές Guest εμφανίσεις στο σήριαλ. Μία από αυτές δεν προβάλλεται ποτέ στην TV. Σε αυτή τη σκηνή ο ίδιος υποδύεται την Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα και έχει μία ακόμη υπέροχη συνομιλία με τον τηλεοπτικό Αριστείδη Μητρόπουλο τον οποίο υποδύθηκε μοναδικά ο αείμνηστος Αθηνόδωρος Προύσαλης.

Δείτε το παρακάτω βίντεο:

Advertisement
  • Περισσότερα άρθρα για:
  • ΑΝΤ1

Διαβάστε επίσης

Advertisement