Η Αγγελική φοβάται πως ο Στέφανος δεν θα θέλει να την ξαναδεί μετά την αποκάλυψη

Τελευταία εβδομάδα προβολής για την Αγγελική και οι εξελίξεις θα είναι συγκλονιστικές. Ο Δημήτρης και η Κατερίνα ανταλλάσσουν όρκους πίστης. Ο Μιχάλης με τον Αποστόλη ανακαλύπτουν κάτι που δεν περίμεναν.

Advertisement

Επεισόδιο 151

Η Αγγελική σκάβει μανιωδώς για να βρει αν εκεί που την οδήγησε, χωρίς να το ξέρει ο Δημήτρης, είναι θαμμένος ο πατέρας της μέχρι που ο Μιχάλης την πείθει να επιστρέψει στο σπίτι για να μην κινήσει υποψίες με την απουσία της μια τόσο σημαντική μέρα για την οικογένεια Αργυρού. Ενώ η Αγγελική σκάβει μαζί με τον Μιχάλη στο σημείο που πιστεύει ότι είναι θαμμένος ο πατέρας της δέχεται ένα φωνητικό μήνυμα από το Στέφανο και τη Δανάη, οι οποίοι αναρωτιούνται που είναι εξαφανισμένη. Ο Μιχάλης προσπαθεί να την πείσει να σταματήσει αυτό που κάνει και να γυρίσει στο σπίτι και ότι αναλαμβάνει να συνεχίσει μόνος του. Η Αγγελική δεν πείθεται και το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να συνεχίσει αυτό που κάνει μέχρι να βρεθεί η σορός του πατέρας της. Ο Μιχάλης της εξηγεί πως έτσι κι αλλιώς δεν πρέπει να το κάνει εκείνη αυτό το πράγμα γιατί μπορεί να αντικρύσει κάτι που εν θα μπορέσει να ξεπεράσει για το υπόλοιπο της ζωής της. Και επίσης ότι ο Στέφανος τηςν αγαπάει και ότι με αυτά που κάνει τον ανησυχεί. Η Αγγελική είναι πεπεισμένη πως τώρα που θα αποκαλυφθεί η αλήθεια ο Στέφανος δεν θα θέλει να την ξαναδεί οπότε δεν έχει κανένα νόημα πια να προσπαθεί για τίποτα. Ο Μιχάλης συνεχίζει την προσπάθεια για να την μεταπείσει.

Advertisement

Η Αθηνά είναι ακόμα ανήσυχη για το ανθρώπινο οστό που βρέθηκε στο κτήμα από τους εργάτες, αλλά ο Δημήτρης την αγνοεί και ετοιμάζεται για τον γάμο όσο η Κατερίνα δέχεται απρόσμενα την επίσκεψη της Ιωάννας και της Σοφίας, οι οποίες αποφασίζουν να βάλουν στην άκρη τους ενδοιασμούς τους και να σταθούν στο πλευρό της Κατερίνας αυτή τη μέρα. Η Χριστίνα αιφνιδιάζει το Νικόλα όταν πηγαίνει να τον βρει στο κτήμα για να του δώσει την απάντησή της. Η Τζένη καλεί την Αγγελική για να της πει το σχέδιό της και η Αγγελική την προειδοποιεί ότι με αυτό που έχει σκεφτεί κινδυνεύει και η ίδια, αλλά η Τζένη την καθησυχάζει λέγοντάς της ότι τα έχει φροντίσει όλα. Όμως τα σχέδια της Τζένης τα γνωρίζει και ο Παύλος αφού παρακολουθεί στενά κάθε της κίνηση. Ο Δημήτρης και η Κατερίνα ανταλλάσσουν τους όρκους τους όταν ο Μιχάλης με τον Αποστόλη ανακαλύπτουν κάτι που δεν περίμεναν.

Δείτε το sneak preview εδώ (1):

Advertisement

Δείτε το sneak preview εδώ (2):

Δείτε το trailer εδώ:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement