«Η Φαμίλια» Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια στις 7 & 8 Οκτωβρίου 2020

«Η Φαμίλια»: Δείτε τι θα γίνει στα δύο νέα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1 την Τετάρτη 7 και την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2020.

Advertisement

Μια φαμίλια, που έχει πολλούς λόγους να είναι ευτυχισμένη αλλά ακόμη περισσότερους να πάει σε ψυχολόγο, έρχεται στον ΑΝΤ1 και ανάβει το φυτίλι σε ένα εκρηκτικό μείγμα οικογενειακής τρέλας και γέλιου!

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ  7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Advertisement

«ΤΑ ΚΟΥΣΟΥΡΙΑ ΜΑΣ»

Ο ψυχολόγος ζητάει από την Μαίρη και τον Γιάννη να του περιγράψουν τι είναι αυτό που τους ενοχλεί περισσότερο στον άλλο. Η Μαίρη δεν ξέρει από πού να ξεκινήσει και έτσι παίρνει φόρα ο Γιάννης και δεν έχουν σταματημό. Εν τω μεταξύ, πόσο παρεμβατικές μπορεί να είναι οι πεθερές στο μεγάλωμα του μωρού, όταν επεμβαίνουν ακόμα και στο τραγούδι που του τραγουδάει η Μαίρη για να το κοιμίσει; Αλλά και τι κάνεις όταν η πεθερά σου μαγειρεύει τη χειρότερη ρεβυθόπιτα του κόσμου, αλλά εκείνη έχει την εντελώς αντίθετη γνώμη; Πρόβλημα…

Advertisement

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΜΤΗ 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

«ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΣ… ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ»

Ο Γιάννης σηκώνεται μεσάνυχτα για να παρακολουθήσει τον Αντετοκούνμπο, στο NBA. Μπορεί να ξέρει τα πάντα για το μπάσκετ, όμως δεν ξέρει πώς να φέρεται στα παιδιά του. Είναι πολύ φλύαρος στις παρατηρήσεις του, έχει και τις γιαγιάδες που τα κακομαθαίνουν, με αποτέλεσμα τα παιδιά να τον «καβαλάνε». Ο Γιάννης και η Μαίρη χρησιμοποιούν διάφορες πρωτότυπες μεθόδους διαπαιδαγώγησης, που διαβάζουν στο Internet ή βλέπουν σε ψυχαγωγικές εκπομπές στην τηλεόραση, αλλά μάταια. Ένας αθλητικός αγώνας με αντίπαλους γονείς-παιδιά θα δείξει ξεκάθαρα ποιος είναι ο πιο δυνατός…

H σειρά βασίζεται στο φορμάτ «LA FAMIGLIA» των Ran Dovrat, Avi Belkin και Ohad Perach. Διανέμεται από την ARMOZA FORMATS (an ITV Company).

Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Βασίλης Θωμόπουλος

Διασκευή σεναρίου: Νίκος Παπαδόπουλος, Ζήσης Ρούμπος, Τόλης Παπαδημητρίου, Μάνος Τσότρας

Executive Producer: PEDIO PRODUCTIONS 

Πρωταγωνιστούν: Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Ιωάννα Ασημακοπούλου, Νίκος Σταυρακούδης, Μιχάλης Σαράντης, Ιωάννα Μαυρέα, Ελεάνα Στραβοδήμου, Μαρίτα Γαγάνη, Νεφέλη Οικονόμου, Κωνσταντίνος Σελβιάδης.

Στον ρόλο της Δέσποινας η Υρώ Μανέ

«Η Φαμίλια»: Κάθε Τετάρτη & Πέμπτη στις 21:00, στον ΑΝΤ1

#HFamilia

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement