Η γη της ελιάς: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια της εβδομάδας 10 με 14 Απριλίου

Νέοι έρωτες γεννιούνται, αισθήματα ζήλιας αναδύονται, μια αδικία αποκαθίσταται, ενώ φιλόδοξα σχέδια αποτυγχάνουν στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA «Η γη της ελιάς».

Advertisement

Τι θα δούμε από την Κυριακή 10 έως και την Πέμπτη 14 Απριλίου, στις 21:00:

Επεισόδιο 181α (Κυριακή 10 Απριλίου)

Advertisement

Η Αρετή διαβάλλει την Εύα όπου σταθεί κι όπου βρεθεί, γεγονός που φέρνει τη σύντροφο του Στάθη σε πολύ δύσκολη θέση. Ο Στέφανος ανακοινώνει στον πατέρα του πως δεν θέλει να ξαναπατήσει το πόδι του στους ελαιώνες τους. Ο Στάθης ζητά τον λόγο από την Αρετή για τη στάση του Στέφανου κι εκείνη του ανακοινώνει πως θέλει διαζύγιο και πως θα κινηθεί δικαστικά για να πάρει πίσω κάθε περιουσιακό στοιχείο που της ανήκει. Ο Ιάκωβος είναι πυρ και μανία μετά από όσα έμαθε για την κομπίνα του Ισίδωρου με τη διαθήκη. Τα δύο αδέλφια συγκρούονται άσχημα, με την Ιουλία να προσπαθεί να διατηρήσει τις ισορροπίες. Ο Ιάκωβος επιτίθεται και στον Κωνσταντίνο, αλλά εκείνος του εξηγεί πως αν εμπλακεί το όνομά του στην υπόθεση, δεν θα διστάσει να τα βγάλει όλα στο φως και να κλείσει τον Ισίδωρο στη φυλακή.

Επεισόδια 181β + 182 (Δευτέρα 11 Απριλίου)

Advertisement

Η Μαργαρίτα και η Αθηνά φτάνουν στο Σούνιο, τη στιγμή που η Μαρία δέχεται τηλεφώνημα από την Αντιγόνη. Ο Κουράκος συνειδητοποιεί πως ο Ιάκωβος φιλοξενεί τον Στάθη και παρεξηγείται. Οι καβγάδες ανάμεσα στη Μέλπω και τον Λυκούργο δίνουν και παίρνουν. Έτσι, η Ισμήνη πλησιάζει τη Χάιδω και της μιλά ανοιχτά για όλα όσα έχουν μεσολαβήσει. Η Ευτυχία αντιλαμβάνεται πως ο Αποστόλης καλοκοιτάζει τη νέα εργάτρια, τη Σοφία (Κατερίνα Κοντού), κι αρχίζει να ζηλεύει.

Η Χάιδω αποφασίζει να συγχωρέσει τον Λυκούργο και να αφήσει στην άκρη την παρεξήγηση που προέκυψε με την άφιξη της Μέλπως. Η Αρετή συνεχίζει απτόητη να καταριέται την Εύα, ενώ αυτή τη φορά μπαίνουν στο στόχαστρό της η Ισμήνη και ο Κωνσταντίνος, επειδή της ανέθεσαν την ανακαίνιση του σπιτιού τους. Το θερμοκήπιο της Άννας και του Λεωνίδα κινδυνεύει με καταστροφή λόγω ασθένειας στην καλλιέργεια, αλλά το ζευγάρι δεν δίνει την πρέπουσα σημασία, παρά τις επισημάνσεις του Φίλιππου. Ο Αποστόλης αντιλαμβάνεται πως η Ευτυχία έχει αρχίσει να ζηλεύει τις επαφές του με τη Σοφία και αποφασίζει να το τραβήξει στα άκρα. Ο Ισίδωρος καλεί τη Μυρτάλη και, παρουσία του Ιάκωβου, του Μάνου και της Ιουλίας, της ανακοινώνει πως αποφάσισαν να της παραχωρήσουν το 50% της περιουσίας. Η απάντηση της Μυρτάλης όμως δεν είναι η αναμενόμενη.

Επεισόδιο 183 (Τρίτη 12 Απριλίου)

Ο Στέφανος πετυχαίνει στον δρόμο τον Στάθη με την Εύα και τα αίματα ανάβουν, καθώς δυσκολεύεται να συγκρατήσει τον θυμό του. Όλοι συμβουλεύουν τη Μυρτάλη να συμβιβαστεί στο θέμα της περιουσίας, εκείνη όμως δεν θέλει να κάνει πίσω. Ο Στάθης σκέφτεται να μετακομίσει και ο Ιάκωβος τον προτρέπει να συγκατοικήσει με την Εύα. Θέλοντας να αντιμετωπίσει τον φόβο της, η Μυρτάλη πηγαίνει στο σπίτι της για να πλύνει ρούχα, αλλά την πιάνει κρίση πανικού, καθώς ξαναβιώνει τη δολοφονία του Νικήτα. Η Εύα εμφανίζεται στο μαγαζί της Αρετής και οι δυο γυναίκες έρχονται σε μεγάλη αντιπαράθεση.

Το έντονο φλερτ της Σοφίας προς τον Αποστόλη φέρνει την Ευτυχία σε πολύ δύσκολη θέση. Λίγο αργότερα, ο Αποστόλης προτείνει στη Σοφία να πάνε οι δυο τους για φαγητό και η Ευτυχία ζηλεύει, αλλά το κρύβει. Ο Στάθης πηγαίνει στο Τμήμα για να κάνει ένα ξεκαθάρισμα στον Κουράκο και η κουβέντα τους είναι έντονη. Η Ισμήνη ανακαλύπτει ένα ψέμα της Μέλπως και γίνεται έξω φρενών. Η Μυρτάλη κάνει αντιπρόταση στον Ισίδωρο διεκδικώντας το 51% της περιουσίας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Επεισόδιο 184α (Τετάρτη 13 Απριλίου)

Η παρέμβαση της Αθηνάς στο οικογενειακό συμβούλιο αποδεικνύεται σωτήρια, καθώς ο Ισίδωρος δεν είναι διατεθειμένος να παραχωρήσει το πολυπόθητο 1% που θα δώσει στη Μυρτάλη την πλειοψηφία της περιουσίας. Η Μαργαρίτα είναι στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει στην Άννα και τον Λεωνίδα πως όλοι τους οι κόποι με το νέο θερμοκήπιο, πήγαν στράφι. Το ζευγάρι μαλώνει κι ο ένας ρίχνει τις ευθύνες στον άλλον.

Επεισόδιο 184β (Πέμπτη 14 Απριλίου)

Ο Στάθης γίνεται πυρ και μανία με την επίθεση του Στέφανου στην Εύα, αλλά τα χειρότερα θα έρθουν όταν λάβει την αγωγή διαζυγίου και συνειδητοποιήσει πως η Αρετή τα θέλει όλα. Η κίνηση του Αποστόλη να κυκλοφορήσει με τη Σοφία θα του γυρίσει μπούμερανγκ, καθώς η Ευτυχία αντί για ζήλια καταλήγει να νιώθει θυμό. Η Μυρτάλη βρίσκει νέο σπίτι και ετοιμάζεται να μετακομίσει. Ο Ιάκωβος παλεύει να κρατηθεί μακριά από την Αθηνά, αλλά το μοιραίο δεν θα αργήσει να συμβεί.

Φωτογραφίες

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement