«Η Γη της Ελιάς»: Το μυστικό της Αντιγόνης και η αποκάλυψη για την γέννα

Ανατροπές έρχονται στη σειρά «Η Γη της Ελιάς». Η συνέχεια θα είναι συγκλονιστική και το βράδυ τις Κυριακής θα έχουμε ένα ακόμη δυνατό επεισόδιο.

Advertisement

Το κύκλωμα που σκοτώνει ηλικιωμένους και είτε πλαστογραφεί τις διαθήκες τους, είτε κλέβει αντικείμενα υψηλής αξίας και χρήματα που φυλάνε μέσα στα σπίτια τους. Μία υψηλή θέση σε αυτό το κύκλωμα κατέχει ο συμβολαιογράφος Κωνσταντίνος Λαμπρόπουλος, ο οποίος, όμως, παίρνει εντολές από έναν μυστηριώδη άντρα τον οποίο δεν έχουμε δει μέχρι τώρα… Αναφερόμαστε στον Δημοσθένη, έναν ξάδελφο του Στάθη Καπερνάρου, ο οποίος ζει με την οικογένεια του στην Αθήνα και, πρόσφατα, χρειάστηκε να φιλοξενήσουν τον Στέφανο, για να αποφύγει το αυτόφωρο από την επίθεση που έκανε στον Φίλιππο. Ο συγκεκριμένος άνδρας, λοιπόν, λειτουργεί ως εγκέφαλος του παραπάνω κυκλώματος, δημιουργώντας μία αμύθητη περιουσία.

Σύμφωνα με το mytv, η αναφορά που γίνεται όλο και πιο συχνά στο όνομα του από τον Κωνσταντίνο, αλλά και από τον Στάθη, δεν είναι τυχαία. Και αυτό γιατί ο Δημοσθένης και η σύζυγος του είναι δύο από τα πρόσωπα που στα προσεχή επεισόδια θα εμφανιστούν στην Αρεόπολη, παίζοντας καθοριστικό ρόλο στη ζωή των ηρώων.

Advertisement

Όλα θα ξεκινήσουν όταν ο Δημοσθένης και η σύζυγος του πάνε να δουν από κοντά τον Στάθη και την οικογένεια του. Ο πρώτος θα βρει λίγο χρόνο για να συναντήσει και τον Κωνσταντίνο.

Ο τελευταίος ταράζεται από την παρουσία του Δημοσθένη, ενώ ο ισχυρός άνδρας θα απαιτήσει κάποιες απαραίτητες εξηγήσεις για τα λάθη που έγιναν και παραλίγο να στοιχίσουν την ελευθερία τους, καθώς επίσης θα του δώσει νέες οδηγίες για τον τρόπο που πρέπει να κινούνται.

Advertisement

Το μυστικό της Αντιγόνης

Στα προσεχή επεισόδια της σειράς, ο Μάνος μαθαίνει από έναν ντετέκτιβ το μυστικό που κρύβει η ετεροθαλής αδελφή του, Αντιγόνη. Αυτό σχετίζεται με το γεγονός ότι είναι μητέρα ενός παιδιού και το έχει δώσει σε ανάδοχη οικογένεια. Στη συνέχεια της σειράς, ο Μάνος αποκαλύπτει στη Μαρίνα αυτό το μυστικό κι εκείνη πέφτει από τα σύννεφα. Μόνο που ο άντρας δεν μένει μόνο σε εκείνη, αλλά αποκαλύπτει και στον πατερά του, τον Ισίδωρο, όσα έμαθε. Εκείνος, γίνεται έξω φρενών και την καλεί στο σπίτι του, ζητώντας εξηγήσεις. Έκτοτε η γιατρός προσπαθεί να δικαιολογήσει την πράξη της.

Έτσι, λοιπόν, εξομολογείται στον πατέρα της ότι έμεινε έγκυος στα 21 της, ενώ βρισκόταν στο τρίτο έτος της Ιατρικής, και δεν ήθελε τίποτα να την αποπροσανατολιστεί από τον στόχο της. Μάλιστα, αν το είχε καταλάβει πιο έγκαιρα, θα έκανε έκτρωση. Η συζήτηση ανάμεσα σε πατέρα και κόρη συνεχίζεται και κάποια στιγμή φτάνει σε ένα οριακό σημείο. Τόσο οριακό που η άγρια σύγκρουση τους είναι αναπόφευκτη, αφού ο Ισίδωρος δεν μπορεί να δεχτεί ότι η Αντιγόνη έχει παιδί και ότι, με απόλυτη ψυχραιμία, του λέει ότι αρκείται στο να μαθαίνει απλά τα νέα του.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement