Ήλιος: Η Αθηνά θύμα τροχαίου και ο Γιάννης παραμένει φυλακή

Ήλιος: Η Αθηνά πηγαίνει να καταθέσει ότι ο Γιάννης ήταν μαζί της το βράδυ της δολοφονίας του πιλότου, αλλά παθαίνει ένα σοβαρό τροχαίο. Όλοι είναι ανάστατοι, καθώς η κατάστασή της είναι κρίσιμη.

Advertisement

Ο δολοφονημένος πιλότος που ήταν ύποπτος για την υπόθεση της δολιοφθοράς στην αερολέσχη, έχει βάλει για τα καλά σε μπελάδες τον Γιάννη ο οποίος είναι ο μοναδικός ύποπτος. Το άλλοθι του για εκείνη τη νύχτα ήταν η Αθηνά και γνωρίζοντας πως αν το επικαλούταν, κινδύνευε η θέση της,   παρουσίασε ψεύτικο άλλοθι, που ωστόσο καταρρίφθηκε, κάνοντάς τον να δείχνει ένοχος. Η Αθηνά ωστόσο αποκάλυψε όλη την αλήθεια για το βράδυ της δολοφονίας στον Δημήτρη. «Μαζί ήμασταν. Εμένα κάλυψε γιατί ξέρει ότι θα κάνει κακό στη δουλειά μου» ήταν τα λόγια της και προσπάθησε με κάθε τρόπο να βρει στοιχεία για να βγάλει τον Γιάννη από τη φυλακή.  

Ο Δημήτρης με την έρευνα που κάνει θεωρεί πως δυο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν: ή ότι υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην υπόθεση ή ότι τελικά κινεί τα νήματα ο Γιάννης απ’ τη φυλακή. Η Αθηνά αποφασίζει ότι πρέπει να μιλήσει. «Το ξέρω ότι η καριέρα μου μπορεί να τελειώσει εδώ, αλλά πρέπει να πω την αλήθεια. Δεν μπορώ να αφήσω ένα αθώο στη φυλακή» λέει του Λαϊνά.

Advertisement

Η ζωή του Γιάννη σε κίνδυνο

Η Αθηνά αποφασίζει να πάει να καταθέσει, αλλά ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα την σταματά απ’ το να πει όλα όσα αθωώνουν τον Γιάννη. Κανείς δεν ξέρει αν το ατύχημα είναι ένα παιχνίδι της μοίρας ή αν κάποιος κρύβεται πίσω από αυτό. Η Αθηνά μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Η κατάστασή της είναι κρίσιμη. Ο Δημήτρης, ο Χρήστος αλλά κι ο Γιάννης, αγωνιούν πολύ για την κατάστασή της. Τελικά τα πράγματα πηγαίνουν καλά για εκείνη. «Πρέπει να πάω να καταθέσω. Ο Γιάννης δεν φταίει σε τίποτα» λέει του Δημήτρη. Και πράγματι όταν είναι επιτέλους σε θέση, η εισαγγελέας λέει την αλήθεια για τον Γιάννη, αλλά αυτό δημιουργεί ξανά ανησυχία σε κάποιους. Ο Γιάννης με τη σειρά του αποφυλακίζεται μετά την μαρτυρία της. Όμως τα προβλήματα για την Αθηνά δεν σταματούν εδώ αφού έχει τώρα να αντιμετωπίσει το Πειθαρχικό και πιθανότατα τη λήξη της καριέρας της. Τα πράγματα όμως δεν είναι καλύτερα και για τον ίδιο τον Γιάννη, αφού δέχεται δολοφονική επίθεση.

Advertisement

Στο TV24 που κυκλοφορεί από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement