Ήλιος: Ο Φίλιππος προφυλακίζεται για φόνο

Διαβάστε το ρεπορτάζ της σειράς του ΑΝΤ1 «Ήλιος» που κυκλοφορεί στο TiVi Σίριαλ από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη.

Advertisement

Μια νεκρή κοπέλα βρίσκεται στο το πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του Φίλιππου που οδηγεί ο Διονύσης και οι δύο άντρες βρίσκονται στο μάτι του κυκλώνα. Ο Φίλιππος κατηγορείται για τον φόνο.

Ο Φίλιππος και ο Διονύσης έρχονται αντιμέτωποι με νέες προκλήσεις, αφού κάποιος φαίνεται να τους έχει βάλει στο στόχαστρο. Όλα αρχίζουν όταν στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του Φίλιππου που οδηγεί ο Διονύσης βρίσκεται το πτώμα μιας κοπέλας. Καλεί την αστυνομία. Μετά από έλεγχο του αμαξιού, δεν έχει αποσαφηνιστεί αν τα λασκαρισμένα λάστιχα οφείλονται σε ατύχημα ή σε δολιοφθορά. «Πρέπει να σας οδηγήσουμε στο τμήμα», λέει ο αστυνομικός στον Διονύση. «Μα, δεν γνωρίζω το θύμα. Δεν έχω ξαναδεί το κορίτσι αυτό», λέει εκείνος αλλά δεν εισακούγεται. Η έρευνα της αστυνομίας φέρνει στο φως ένα στοιχείο που τον καθιστά τον κύριο ύποπτο. «Είστε υπό κράτηση καθώς θεωρείστε ένοχος για τη δολοφονία του θύματος», τον ενημερώνουν. «Δεν έκανα τίποτα. Είμαι αθώος», επιμένει εκείνος. Στο μεταξύ, ένα περίεργο μήνυμα φτάνει στη Διώνη από ένα πρόσωπο του παρελθόντος της, τον πρώην σύντροφό της κι αυτό τη βάζει σε υποψίες.

Advertisement

Ο Φίλιππος δεν έχει αξιόπιστο άλλοθι

Ο Φίλιππος υπερασπίζεται σε όλους την αθωότητα του Διονύση. «Τον ξέρω καλά. Δεν θα μπορούσε να πειράζει κανέναν. Ο Διονύσης είναι από τους πιο τίμιους και καλούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει», λέει σε όλους, χωρίς όμως να έχει ο ίδιος αξιόπιστο άλλοθι για τον φόνο της κοπέλας που βρέθηκε νεκρή στο αυτοκίνητό του. Συγχρόνως, ένα ατύχημα του Πέτρου με το ποδήλατο μοιάζει μάλλον με απειλητική προειδοποίηση για τον Φίλιππο. Ο Διονύσης βρίσκεται ακόμα στο κρατητήριο. «Αυτή τη στιγμή η λύση που έχεις για να βγεις είναι να ενοχοποιήσουμε τον Φίλιππο», του προτείνει ο δικηγόρος του. Ο Δημήτρης πιστεύει ότι πίσω από τον φόνο της γυναίκας βρίσκεται κάποιος που θέλει να βλάψει τον Φίλιππο, ενώ η Διώνη υποπτεύεται τον πρώην σύντροφό της, τον Κρις, που έχει έρθει στην Καβάλα για να τη διεκδικήσει ξανά. Ο Δημήτρης καλεί τον Φίλιππο για συμπληρωματική κατάθεση. «Πες μου τα πάντα με κάθε λεπτομέρεια. Υπάρχει κάποιος που θέλει το κακό σου; Σκέψου» ,επιμένει. Η Αθηνά όμως αρχίζει να έχει τις αμφιβολίες της. «Δεν έχει άλλοθι και όσα λέει δεν είναι πειστικά. Ο ανακριτής με πιέζει να βγάλω ένταλμα», λέει του Δημήτρη. Έτσι, δίνει εντολή ο Φίλιππος να προφυλακιστεί…

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement