Κοκκίδου – Αντωνίου: H «Βούλα» και ο «Μηνάς» ευχήθηκαν η Μουρμούρα να παίζει… 500 χρόνια!

Σήμερα, Παρασκευή 23 Οκτωβρίουη Ελένη Κοκκίδου και ο Αντώνης Αντωνίου διέκοψαν για λίγο το γύρισμά τους και μίλησαν στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και την εκπομπή «Happy day στον Alpha» για τα 500 επεισόδια Μουρμούρα!

Advertisement

Οι αγαπημένοι μας «Βούλα» και «Μηνάς», που είναι από το πρώτο επεισόδιο της σειράς, μας περιέγραψαν πώς περνούν ως τηλεοπτικό ζευγάρι, μας είπαν για τα «παιχνίδια» και τα πειράγματα της Βούλας στον Μηνά και τι είναι αυτό που τους κρατάει τόσα χρόνια μαζί.

Μας αποκάλυψαν ότι κανείς δεν πίστευε ότι αυτή η σειρά θα κρατήσει τόσα χρόνια με τόσο μεγάλη επιτυχία, για τα σχόλια που ακούν από τον κόσμο και για το κέφι που επικρατεί στα γυρίσματα.

Advertisement

Χαρακτηρίζουν τη σειρά «οικογένεια» και ότι μέρος της αποτελούν και οι τηλεθεατές, ότι απολαμβάνουν την αναγνωσιμότητα και την «ζεστασιά» του κόσμου και ευχήθηκαν η «Μουρμούρα» να παίζει… 500 χρόνια!

Λίγα λόγια για το αποψινό επεισόδιο, στις 21:00:

Advertisement

Η Καίτη και ο Ηλίας αποφασίζουν να μιλήσουν στο μωρό για τον χωρισμό τους. Ωστόσο, ο καθένας τους θυμάται λίγο διαφορετικά τα πράγματα…

Όσο οι υποχρεώσεις της Βέλης αυξάνονται, τόσο εκείνη πελαγώνει. Ώσπου ο Άγγελος της προτείνει κάτι αδιανόητο… να βάλει πρόγραμμα!

Η Ξένια αποφασίζει να γίνει βίγκαν και προσπαθεί να πείσει και τον Μπάμπη λέγοντας του ότι το κρέας και τα παράγωγά του, κάνουν κακό στην υγεία. Με αποτέλεσμα, ο Μπάμπης…

Η εκδότρια της Βούλας έχει μια φαεινή ιδέα. Να γίνει η «Ρεβέκκα Τσουράμπεη – Τσάμπερλεν» μία ghost writer. Η Βούλα ενθουσιάζεται, αλλά ο Μηνάς την προσγειώνει λέγοντας  πως, ήδη, πολύς κόσμος ξέρει ποια είναι. Τώρα;

Δείτε τα trailer εδώ:  

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement