Πασχάλης Τσαρούχας: Σε ποια νέα σειρά θα τον δούμε του χρόνου;

Οι υπεύθυνοι των καναλιών, βλέποντας το σκληρό ανταγωνισμό που επικρατεί φέτος, αποφάσισαν να εγκρίνουν νωρίς-νωρίς τις σειρές που θα δούμε την τηλεοπτική σεζόν 2021-22.

Advertisement

Ένα από τα κανάλια που βρίσκονται… κάποια βήματα μπροστά είναι το MEGA. Και αυτό γιατί οι συντελεστές τριών νέων σειρών έχουν αρχίσει να «κλείνουν» ηθοποιούς. Αυτή που βρίσκεται σε πιο προχωρημένο στάδιο είναι η νέα δραματική σειρά «Η Γη της Ελιάς», σε σενάριο Βάνας Δημητρίου και σκηνοθεσία Αντρέα Γεωργίου, που θα προβάλλεται καθημερινά στις 21.00. Για τις ανάγκες αυτής της παραγωγής έχουν συμφωνήσει η Λυδία Κονιόρδου, η Άντζελα Γκερέκου, ο Νίκος Γαλανός, ο Γιώργος Παρτσαλάκης, ο Μάξιμος Μουμούρης, ο Τάσος Ιορδανίδης ενώ, πρόσφατα, έκλεισε ένας ακόμη γνωστός ηθοποιός.

Αναφερόμαστε στον Πασχάλη Τσαρούχα, ο οποίος αυτή την περίοδο κρατά το δύσκολο ρόλο του προέδρου του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, όμως, ήρθε σε συμφωνία με τη Βάνα Δημητρίου και τον Αντρέα Γεωργίου για να κρατήσει ένα ρόλο-έκπληξη στη νέα τους σειρά. Τα γυρίσματα προγραμματίζεται ν’ αρχίσουν τον Μάιο.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement