«Σ’ αγαπάω μεν… αλλά»: H πιο φρέσκια κωμωδία έρχεται στο OPEN

Το «Σ’αγαπάω μεν… αλλά» κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου στις 20.00 στο OPEN και θα προβάλλεται κάθε Πέμπτη και Παρασκευή.

Advertisement

Μια φρέσκια κωμωδία, με ξεχωριστούς χαρακτήρες που προσπαθούν να βρουν τις ισορροπίες τους στη δύσκολη καθημερινότητά τους. Αστείες καταστάσεις και ανεπανάληπτα μπερδέματα που υπόσχονται πολύ γέλιο.

Ένα ζευγάρι, ο Παύλος και η Δάφνη, που προσπαθεί να ωριμάσει και να συνειδητοποιήσει τι είναι σημαντικό στη ζωή, είναι οι κεντρικοί ήρωες της σειράς. Γύρω τους οι φίλοι, η οικογένειά τους και τα αφεντικά τους που μόνο μπερδέματα τους προκαλούν και τους αποσυντονίζουν σε κάθε ευκαιρία.

Advertisement

Στο πρώτο επεισόδιο της σειράς την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου στις 20:00, ο Παύλος (Αλέξανδρος Μπουρδούμης) και η Δάφνη (Ευσταθία Τσαπαρέλη) δέχονται αναγκαστικά, μετά από πίεση της Νίνας (Χριστίνα Τσάφου), να οργανώσουν πάρτι- έκπληξη για ένα μακρινό θείο του Παύλου, το Μίμη. Ταυτόχρονα, ο Μάκης (Μιχάλης Πανάδης) έχει τα γενέθλια του και όλοι τον έχουν ξεχάσει ενώ η Ηλιάνα (Μαριέλλα Σαββίδου) χωρίζει επεισοδιακά με το φλερτ της, το Φανούρη. Όλοι μαζεύονται στο σπίτι για το πάρτι, τα πράγματα όμως δε θα εξελιχθούν όπως τα περίμεναν καθώς η τυχαία συνάντηση του Μάκη με τον άστεγο στο πάρκο (Θοδωρής Αντωνιάδης) πυροδοτεί ένα ντόμινο ανατροπών, μπλέκοντας τον Μίμη, την ερωμένη του, τον Μάκη, τον Φανούρη, ένα πάρτι, μια κηδεία και μια… τούρτα κάστανο!

Δείτε το τρέιλερ:

Advertisement

Πρωταγωνιστούν: Αλέξανδρος Μπουρδούμης , Ευσταθία Τσαπαρέλη, Χριστίνα Τσάφου, Βασίλης Χαλακατεβάκης, Εύη Δαέλη, Μαριέλλα Σαββίδου, Μιχάλης Πανάδης, Θοδωρής Αντωνιάδης, Χρήστος Σαπουντζής και η Άννα Αδριανού.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Μαρία Λάφη και στη μεταφορά του σεναρίου είναι οι Αντώνης Ανδρής, Μαργαρίτα Γερογιάννη, Ιωάννα Κανελλοπούλου και η Ρένα Ρίγγα.

«Σ’αγαπάω μεν… αλλά» πρεμιέρα 30 Σεπτεμβρίου στις 20:00 στο OPEN

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement