Σασμός: Ένα ακόμη βραβείο Όσκαρ για τη Μαρία Πρωτόπαππα – Οι τηλεθεατές υποκλίθηκαν στην συγκλονιστική της ερμηνεία – ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε καρέ καρέ τη συγκλονιστική σκηνή με την συνάντηση Μαρίνας – Αστέρη στην φυλακή. Αναμφίβολα η Μαρία Πρωτόπαππα καθήλωσε τους τηλεθεατές για μία ακόμη φορά με την ερμηνεία της ως Μαρίνα, στη σειρά Σασμός. Η Μαρίνα πήγε στην φυλακή να ζητήσει εξηγήσεις από τον φονιά του παιδιού της κι η σκηνή, που αντικρίζει τον Αστέρη, συγκλονίζει. Ο πόνος της είναι αβάσταχτος και η ανάγκη της για εκδίκηση αντικατοπτρίζεται στο βλέμμα της, που κοιτά με μίσος τον φονιά του γιου της. Όταν δεν πήρε απαντήσεις στα ερωτήματα που βασανίζουν το μυαλό της, ξέσπασε σε δάκρυα και ξεκίνησε να ουρλιάζει.

Advertisement

Η Μαρία Πρωτόπαππα, που υποδύεται την Μαρίνα, κατάφερε για άλλη μια φορά να καθηλώσει και να μας χαρίσει για άλλη μια φορά μία απίθανη ερμηνεία που αξίζει βραβείο Όσκαρ.

Τρίτη 01 Φεβρουαρίου – Επεισόδιο 84

Advertisement

Ο Άγγελος συντετριμμένος από την αποκάλυψη για την ταυτότητα του πατέρα του, αποκαλύπτει ποιος είναι ο πατέρας του στην Αργυρώ και την Μαρίνα. Το νέο αυτό σοκάρει τη Μαρίνα και την κάνει να πιστεύει ότι η σχέση της με τον άντρα της δεν είναι αυτή που πίστευε μέχρι τώρα. Ενώ ο Αστέρης συνεχίζει να διατηρεί την ίδια άρνηση απέναντι σε όσους μάταια προσπαθούν να του αλλάξουν γνώμη, ο ανακριτής αρχίζει να καλεί μάρτυρες για κατάθεση. Η Θοδώρα αποφασίζει να ξαναρχίσει τη δουλειά. Θα έχει όμως μία συνάντηση που θα εντείνει τις ενοχές της. Η Καλλιόπη, πιεσμένη από την άρνηση του Αστέρη να μιλήσει, θα πάρει μια πολύ ριψοκίνδυνη απόφαση για να σώσει τον γιο της.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement