Σασμός – Spoiler: Αυτόν τον ήρωα σκοτώνει η Καλλιόπη λίγο πριν δώσει τέλος στη ζωή της

Συγκλονίζει η συνέχεια της σειράς Σασμός του Alpha καθώς τα γεγονότα στα επόμενα επεισόδια θα είναι καταιγιστικά. Σύμφωνα με το περιοδικό «Τηλεόραση» και όσα γράφει το sportime, η Καλλιόπη θα βρει φρικτό τέλος, έχοντας προηγουμένως βάψει τα χέρια της με αίμα!

Advertisement

Η ώρα της δίκης του Αστέρη πλησιάζει και τα δύο στρατόπεδα ετοιμάζουν τα όπλα τους. Η δίκη θα ξεκινήσει ενάμιση χρόνο αργότερα και ο δικηγόρος της οικογένειας Βρουλάκη καταφέρνει μια σειρά από χτυπήματα φέροντας την υπερασπιστική γραμμή της Στέλλας σε αδιέξοδο. Τα επιχειρήματα της καταρρέουν το ένα μετά το άλλον και ο πανικός κυριεύει την οικογένεια του Αστέρη.

Ο Μαθιός και η Καλλιόπη ελπίζουν σε ένα θαύμα, ενώ η Βασιλική ψάχνει τρόπο να κρατήσει τη μυστική υπόσχεσή της στον Αστέρη. Τελικά το γράμμα του Αστέρη θα φτάσει στα χέρια της Αργυρώς με έναν απροσδόκητο τρόπο, μία Αργυρώ η οποία θα καταθέσει και αυτή στη δίκη.

Advertisement

Η Καλλιόπη βρίσκεται σε απόγνωση καθώς ο Αστέρης περιμένει στωϊκά τη μοίρα του και τα πράγματα να έχουν πάρει αρνητική τροπή για τον γιο της. Υπό το βάρος των μυστικών. Έτσι θα καταρρεύσει υπό το βάρος των μυστικών που κρύβει καλά τόσο καιρό.

Την ίδια ώρα ο Μανόλης καλείται και αυτός στη δίκη για κατάθεση κάτι το οποίο τον πανικοβάλλει. Μαθιός και Στέλλα αναζητούν τη Σεμίνα η οποία είναι η μόνη που μπορεί να φέρει την ανατροπή και τη αθώωση του Αστέρη…

Advertisement

Το τραγικό τέλος της Καλλιόπης

Η Καλλιόπη Σταματάκη δε θα έχει καλό τέλος στη σειρά. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, αν και ο Αστέρης θα γλιτώσει την ισόβια, τα βάσανα για τη Καλλιόπη συνεχίζονται.

Η τιμωρία έρχεται για τη Καλλιόπη η οποία θα πληρώσει για όλες τις αμαρτίες της. Πέρα από όλα όσα την έχουμε δει να κάνει μέχρι στιγμής, όσα έχει κάνει στο παρελθόν με την Ανθούλα, θα τη δούμε να φορτώνεται ακόμη μία μεγάλη αμαρτία.

Η Καλλιόπη λοιπόν βάφει τα χέρια της με αίμα καθώς δολοφονεί τον Άγγελο, ο οποίος διεκδικεί ότι του ανήκει από την περιουσία της οικογένειας Σταματάκηδων.

Στη συνέχεια, βασανισμένη από όλα όσα έχει περάσει και έχει προκαλέσει η ίδια θα βρεθεί νεκρή από την οικογένειά της σοκάρωντας τον Αστέρη και τον Μαθιό.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement