«Σασμός»: Spoiler-φωτιά από την Καλλιόπη

Καταιγιστικές θα είναι για άλλη μια φορά οι εξελίξεις στην σειρά Σασμός στον Alpha. Η Μαρία Τζομπανάκη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και ερωτηθείσα για τον ρόλο της στον «Σασμό» είπε πως τον χαίρεται πάρα πολύ. «Τον έχω αγαπήσει κατάφορα, δηλαδή μπορώ να πω ότι είναι ο ρόλος που αγάπησα περισσότερο από όσους έχω κάνει».

Advertisement

Όπως σημείωσε η Μαρία Τζομπανάκη: «δίνω την ενέργειά μου στον ρόλο. Κι εγώ Κρητικιά είμαι και καταλαβαίνω από αυτή την αντίδραση, του να παίρνεις τα πράγματα στα χέρια σου και να διορθώνεις το κακό που μπορεί να σου συμβεί αλλά έχουμε και μεγάλες διαφορές», τονίζοντας πως η πιο διακριτή διαφορά μεταξύ της ίδιας και του ρόλου της, είναι πως «εγώ δεν παρεμβαίνω ποτέ στη ζωή του παιδιού μου αλλά είμαι δίπλα του, έτοιμη με τα φτερά ανοιχτά να τον προστατεύσω».

Σχετικά με τις υποψίες της «Καλλιόπης» ότι ο «Μαθιός» μπορεί και να είναι ο φονιάς του «Στεφανή», η Μαρία Τζομπανάκη τόνισε το εξής: «Το φοβάται αυτό», αποκαλύπτοντας πως πιο αργά στη σειρά, «θα μάθω τη σχέση του Αστέρη με την Αργυρώ».

Advertisement

«Θα συμβούν ενδιάμεσα, πολύ συγκλονιστικά γεγονότα» συμπλήρωσε, ενώ για τη σχέση της Στέλλας με τον Αγγελο, η Μαρία Τζομπανάκη εξήγησε το εξής: «Φαντάζομαι ότι μπροστά στον έρωτα της Στέλλας και του Αγγελου, η Καλλιόπη θα λυπηθεί που χάνει τη Στέλλα ως νύφη, ολοκληρωτικά πια». Τέλος, αναφορικά με τον πατέρα του Αγγέλου και αν ζει, τόνισε πως «είναι το μυστικό που όλοι υποψιάζονται».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement