Σασμός – Spoiler: Η Καλλιόπη αποτελειώνει την Αργυρώ

Συγκλονίζει η συνέχεια της αγαπημένης μας σειράς Σασμός που προβάλλεται στον Alpha.Η Καλλιόπη συνεχίζει να βασανίζει την Αργυρώ, αποτελειώνοντάς τη. Οι Σταματάκηδες κινδυνεύουν, καθώς τα ξαδέρφια του Πέτρου Βρουλάκη έχουν κηρύξει πόλεμο. Η Καλλιόπη συνειδητοποιεί πως τα παιδιά της είναι ένα βήμα κοντά στο θάνατο και ο μόνος τρόπος να τα γλιτώσει, είναι να διώξει από το χωριό την εχθρική της οικογένεια.

Advertisement

Σύμφωνα με όσα γράφει το youfly.com:
Γνωρίζοντας πως η Αργυρώ είναι πολύ ευάλωτη ψυχολογικά, αποφασίζει να την “χτυπήσει” κι άλλο. Η Μαρίνα κάνει τα πάντα να συνεφέρει το παιδί της, όμως είναι μάταιο. Η Αργυρώ συνεχίζει να παίρνει την κατηφόρα, με αποτέλεσμα η λύση να βρίσκεται στη φυγή.

Για να διώξει μια και καλή τους Βρουλάκηδες από προσώπου γης, η Καλλιόπη οργανώνει μία επίθεση που θα ταράξει την Μαρίνα και την Αργυρώ, στη σειρά Σασμός. Στέλνει έναν οπλισμένο άντρα στο σπίτι της οικογένειας, ζητώντας του να τις απειλήσει με θάνατο.

Advertisement

Η Καλλιόπη έξαλλη
Η Αργυρώ τρέμει. Βλέπει την ιστορία να επαναλαμβάνεται. Τότε, που ο Σταματάκης μπήκε μέσα στο σπίτι και σκότωσε τον πατέρα της, μπροστά στα μάτια της οικογένειας… Η ψυχική της υγεία βρίσκεται σε κρίσιμο στάδιο. Η Καλλιόπη καταφέρνει τον σκοπό της, για ακόμη μια φορά.

Η Μαρίνα μαζεύει τα πράγματά τους και κλείνει εισιτήριο για τα Γιάννενα. Ο μόνος τρόπος για να γλιτώσει το παιδί της, είναι να το απομακρύνει από την Κρήτη. Πριν η Καλλιόπη προλάβει να χαρεί με το επίτευγμά της, η γιαγιά Ειρήνη θα δώσει τη δική της απάντηση! Είναι η μόνη που έχει απομείνει από τους Βρουλάκηδες στην Κρήτη…

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement