«Σασμός» – Spoiler: Η Μαρίνα σώζει τη ζωή της Καλλιόπης

Συγκλονιστικές εξελίξεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός στον Alpha. Η Μαρίνα σώζει τη ζωή της Καλλιόπης. Η Καλλιόπη Σταματάκη στη σειρά Σασμός, περνάει μία πολύ δύσκολη περίοδο με αποτέλεσμα να αμελεί την υγεία της. Μία μέρα λιποθυμάει στο δρόμο. Ωστόσο, τη βρίσκει η Μαρίνα Βρουλάκη και παρά το μίσος που χωρίζει τις δύο οικογένειες, της σώζει τη ζωή. Παράλληλα, ο Αστέρης και η Αργυρώ, βρίσκονται αντιμέτωποι με τον εκβιασμό της Στέλλας.

Advertisement

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού ΜΥ tv, η αποκάλυψη της σχέσης του Αστέρη και της Αργυρώς στον Πέτρο, δημιουργεί μεγάλη αναστάτωση στην οικογένεια Βρουλάκη.

Τα δύο αδέλφια σταματούν να μιλούν έπειτα από ένα μεγάλο καυγά, και η Μαρίνα βλέπει ακόμη μία φορά την οικογένεια της διαλυμένη, εξαιτίας ενός Σταματακη… και το μίσος της για αυτούς μεγαλώνει… Ωστόσο, δεν το βάζει κάτω και προσπαθεί να συμφιλιώσει τα παιδιά της, πείθοντάς την Αργυρώ να επιστρέψει στο πατρικό της. Εκείνη όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, γυρίζει στο σπίτι, αν και η σχέσεις της με τον αδελφός της, Πέτρο, είναι τεταμένες.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement