Σασμός – Spoiler: Καλλιόπη και γιαγιά Ειρήνη θα αναγκαστούν να συμμαχήσουν

Συγκλονίζει η συνέχεια στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός. Η Σεμίνα πηγαίνει στο πατρικό της με σκοπό να καλέσει τη μητέρα της στον αρραβώνα της με τον Πέτρο. Άλλωστε, εκείνος επέμενε να πάει η Σεμίνα να τη βρει, αλλά η συνάντηση εξελίσσεται, ίσως και χειρότερα απ’ ότι ανέμενε η νεαρή κοπέλα αφού εκείνη τη διώχνει.

Advertisement

Η σχέση τους έχει κλονιστεί στο παρελθόν για τα καλά και η μητέρα της, προς απογοήτευσή της Σεμίνας, δε δείχνει να είναι διατεθειμένη να έρθουν κοντά και να αφήσουν πίσω τους όλα όσα συνέβησαν στο παρελθόν, τα οποία θα ξεκινήσουν να έρχονται πλέον στο φως.

Την ίδια στιγμή ο Άγγελος συνεχίζει να προσπαθεί να ανακαλύψει τα πάντα για τις ρίζες του και αυτή τη φορά απευθύνεται στη γιαγιά Ειρήνη, στην οποία – όπως της λέει – την εμπιστεύεται ότι θα του πει μόνο αλήθειες.

Advertisement

Ωστόσο, η πράξη μάλλον θα τον διαψεύσει αφού όταν εκείνη θα ανακαλύψει το περιεχομένου του παλιού γράμματος στον παπα-Μιχάλη και θα συνειδητοποιήσει τη φρικιαστική αλήθεια, θα φτάσει στο σημείο μέχρι και να συμμαχήσει με τη μεγαλύτερη εχθρό της, την Καλλιόπη, μια συμμαχία που θα ανατρέψει τις ισορροπίες και στις δύο οικογένειες.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement