Σιωπηλός δρόμος: Στα παρασκήνια της νέας σειράς του MEGA που όλοι περιμένουμε

Η νέα σειρά του Μεγάλου Καναλιού «Σιωπηλός δρόμος» ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα στις αρχές Απριλίου και έχει κάτι από τις σκανδιναβικές νουάρ παραγωγές του είδους. Ένα ψυχολογικό θρίλερ για γερά νεύρα από τα γυρίσματα του οποίου το TiVi Σίριαλ δεν μπορούσε να λείπει.

Advertisement

Με την υπογραφή του κορυφαίου συγγραφικού διδύμου Πέτρου Καλκόβαλη και Μελίνας Τσαμπάνη των «Αγριων μελισσών», η νέα μίνι σειρά 13 επεισοδίων έρχεται προσεχώς στο MEGA ξετυλίγοντας μια ιστορία που θα φτάσει τους ήρωές της στα όριά τους και υπόσχεται ότι θα καθηλώσει τους τηλεθεατές. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Βαρδής Μαρινάκης («Ζίζοτεκ», «Μαύρο λιβάδι») και την πρωτότυπη μουσική ο μουσικοσυνθέτης Θοδωρής Ρέγκλης, που «έντυσε» μουσικά το τρέιλερ της ταινίας «Παράσιτα», η οποία απέσπασε 4 βραβεία Οσκαρ το 2020. Στόχος των δημιουργών είναι να παραχθεί μια κινηματογραφική αισθητική υψηλών προδιαγραφών και κάθε επεισόδιο να δίνει την αίσθηση μιας ολοκληρωμένης ταινίας. Το καστ απαρτίζεται από μια πλειάδα πρωταγωνιστών: Δημήτρης Λάλος, Πηνελόπη Τσιλίκα, Αντώνης Καφετζόπουλος, Χρήστος Λούλης, Ανθή Ευστρατιάδου, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Νικόλας Παπαγιάννης, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιάννος Περλέγκας, Μυρτώ Αλικάκη και Χριστίνα Φαμέλη δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό ώστε με τις ερμηνείες τους να αφήσουν το αποτύπωμα της ανθρώπινης ψυχοσύνθεσης μπροστά σε ένα τόσο τραγικό γεγονός. Κάθε επεισόδιο είναι αποτέλεσμα 10ήμερων γυρισμάτων και καθώς είναι πολύ απαιτητικά, ξεκίνησαν στις αρχές Ιανουαρίου. Η καταγραφή των σκηνών γίνεται σε Ελευσίνα, Ασπρόπυργο, βόρεια και νότια προάστια, Καπανδρίτι, Μαραθώνας, Λατομεία Διονύσου. Πολλές λήψεις μάλιστα είναι πανοραμικές με drone.

ΥΠΟΘΕΣΗ

Advertisement

Ένα αναπάντεχο γεγονός έρχεται να ταράξει τη φαινομενικά ήρεμη ζωή μιας εύρωστης κοινωνίας. Τα ίχνη ενός σχολικού λεωφορείου χάνονται ξαφνικά, ένα πρωινό. Μέσα στο λεωφορείο βρίσκονται εννέα μαθητές του δημοτικού, παιδιά εύπορων και ισχυρών οικογενειών, μαζί με τον οδηγό και μια συνοδό. Οι αστυνομικές έρευνες κινούνται σε αχαρτογράφητα νερά και όλα δείχνουν πως έχουν να κάνουν με μια ομαδική απαγωγή. Μια νεαρή δημοσιογράφος βρίσκεται αναπάντεχα στο επίκεντρο των γεγονότων.

Μια ολόκληρη κοινωνία κλυδωνίζεται. Ένα παζλ υπόπτων σχηματίζεται, πάθη μυστικά και ίντριγκες, αποκαλύπτονται. Τα προσωπεία πέφτουν και οι κρυφές ζωές των πρωταγωνιστών βγαίνουν στο φως. Αντιμέτωποι με μια εφιαλτική πραγματικότητα, οι ήρωες αναγκάζονται να αντιμετωπίσουν τους δικούς τους δαίμονες.

Advertisement

Φωτογραφίες

Στο TiVi ΣΙΡΙΑΛ που κυκλοφορεί!

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement