«Σκοτεινή θάλασσα»: Πότε κάνει πρεμιέρα η νέα δραματική σειρά του Mega;

Η νέα δραματική σειρά μυστηρίου «Σκοτεινή θάλασσα» κάνει πρεμιέρα στο MEGA τη Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2022, στις 22:30, και θα μεταδίδεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 22:30. Η Σκοτεινή θάλασσα πραγματεύεται την απώλεια και αναζητά τη λύτρωση των ηρώων, συνδυάζοντας το κοινωνικό δράμα με στοιχεία ψυχολογικού θρίλερ.

Advertisement

Ένα εκλεκτό καστ ηθοποιών ερμηνεύει τους χαρακτήρες της σειράς «Σκοτεινή θάλασσα». Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο βραβευμένος Γρηγόρης Καραντινάκης και το σενάριο ο Ζαχαρίας Μαυροειδής, ο Σπύρος Κρίμπαλης και ο Κωστής Σαμαράς.

Ο Παύλος Παυλίδης ερμηνεύει το ομώνυμο τραγούδι της «Σκοτεινής Θάλασσας» σε στίχους και μουσική δική του. Επίσης έχει συνθέσει την πρωτότυπη μουσική και έχει αναλάβει τη μουσική επιμέλεια της σειράς.

Advertisement

Η υπόθεση της σειράς Σκοτεινή θάλασσα

Ο Χρήστος Δελλής, χημικός με διεθνή καριέρα που ζει στο εξωτερικό, επιστρέφει στην πατρίδα του, το Μεσολόγγι, με αφορμή τον ξαφνικό θάνατο του πατέρα του. Η άφιξή του αναστατώνει την οικογένειά του και την τοπική κοινωνία, καθώς όλοι τον θεωρούν ακόμα υπεύθυνο για την εξαφάνιση της κοπέλας του, της Άννας, πριν από δύο χρόνια. Η υπόθεση παραμένει ανοιχτή.

Advertisement

Ο Χρήστος στη Σκοτεινή θάλασσα αποφασίζει να μείνει στο Μεσολόγγι, να διαλευκάνει το μυστήριο και να αποδείξει την αθωότητά του. Καθώς αναζητά την άκρη του νήματος, αρχίζουν να βγαίνουν στο φως τα μυστικά που κρύβει ο κάθε χαρακτήρας σχετικά με την εξαφάνιση της Άννας. Ο Χρήστος μπορεί να είναι ο βασικός ύποπτος, αλλά σίγουρα δεν είναι ο μόνος. Για να ανακαλύψει την αλήθεια θα πρέπει να ψάξει παντού… Αλλά κυρίως μέσα του.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement