Συγκλονιστικές εξελίξεις στις «Άγριες Μέλισσες»: Η Δρόσω συλλαμβάνεται

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στην δραματική σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» αφού η Δρόσω αναμένεται να συλληφθεί. Όλες οι εξελίξεις όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται σε δημοσίευμα του περιοδικού «TV O Clock».

Ο Λευτέρης και η Δρόσω ολοκληρώνουν την παράστασή τους αλλά δεν έχουν καταλάβει πως ο Ακύλας βρίσκεται στον εξώστη και τους παρακολουθεί εξαγριωμένος. Το κείμενο της παράστασης είναι αυτό που τον φτάνει στα όριά του και οι συνέπειες θα είναι ολέθριες.


Λίγες ώρες αργότερα, στο σπίτι της οικογένειας Μεγαρίτη επικρατεί αναβρασμός μετά τις αποκαλύψεις για την εμπλοκή του Λευτέρη στο θεατρικό έργο. Ο Ακύλας δίνει τελεσίγραφο στο γιο του αλλά ο Λευτέρης δεν είναι διατεθειμένος να κάνει πίσω ακόμη μία φορά και είναι αποφασισμένος να ξεκινήσει πόλεμο με τον πατέρα του.

Από την άλλη η Δρόσω αποφασίζει να σταθεί στο πλευρό του Κωνσταντή και να τον βοηθήσει να κόψει το ποτό. Ένας στόχος, όμως, που γρήγορα θα καταλάβει πως δεν θα είναι εύκολος.

Η ίδια, ωστόσο, έχει να αντιμετωπίσει και μια δική της περιπέτεια. Την επόμενη μέρα και εντελώς ξαφνικά η Δρόσω συλλαμβάνεται. Τα νέα διαδίδονται γρήγορα και όλοι αναστατώνονται με πρώτο τον Λευτέρη, που υποψιάζεται πως ο πατέρας του ευθύνεται.

Ο νεαρός συγκρούεται με τον Ακύλα πολύ έντονα και με την υποστήριξη της μητέρας του, ο Ακύλας πείθεται να υποχωρήσει. Την επόμενη μέρα στις Άγριες Μέλισσες, και ενώ όλοι αγωνιούν για τη Δρόσω, ύστερα από εντολή του Ακύλα, η κοπέλα αφήνεται ελεύθερη.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement