Το MEGA βάζει στο φουλ τις μηχανές της μυθοπλασίας

Με βασικό πυλώνα της στρατηγικής του τη μυθοπλασία, το Mεγάλο Κανάλι ετοιμάζει για τη νέα τηλεοπτική σεζόν 2021-2022 παραγωγές ξεχωριστών δημιουργών που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στην ελληνική τηλεόραση.

Advertisement

«Κομάντα και δράκοι»  

Μετά τις δραματικές σειρές «Το νησί» και «Η λέξη που δεν λες», ο σκηνοθέτης Θοδωρής Παπαδουλάκης επιστρέφει με το νεανικό δράμα μυστηρίου «Κομάντα και δράκοι». Πρόκειται για μια μεγάλων απαιτήσεων παραγωγή, σε μια τυπολογία που δεν έχουμε ξαναδεί στην ελληνική τηλεόραση. Μυστήριο, σε συνδυασμό με εμπειρίες «αστρικής προβολής», μεταφυσική και κοινωνικές και οικογενειακές σχέσεις. Όλα μπλέκονται με συναρπαστικό τρόπο στο περιβάλλον ενός φαινομενικά ειδυλλιακού παραθαλάσσιου χωριού στην Κρήτη. Κάποιοι θα σκεφτούν το «Stranger things» και δεν θα έχουν άδικο, αν και η σειρά βασίζεται σε ένα 100% ελληνικό σενάριο! Το πρωταγωνιστικό καστ απαρτίζουν οι Βασίλης Μπισμπίκης, Μαρίνα Καλογήρου, Αναστασία Τσιλιμπίου, Γιάννης Ζουγανέλης, Γιάννης Αναστασάκης, ενώ γκεστ σταρ εμφάνιση θα κάνει ο Στέλιος Μάινας. Τα γυρίσματα θα γίνουν εξ ολοκλήρου στην Κρήτη με βασική τοποθεσία το Σταυρό, την παραλία που γυρίστηκε ο «Ζορμπάς».

Advertisement

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επιστρέφει

Επειτα από σχεδόν δέκα χρόνια τηλεοπτικής απουσίας, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επανέρχεται στη μικρή οθόνη με νέα δραματική σειρά εννέα επεισοδίων. Η σειρά θα εκτυλίσσεται στο πανέμορφο νησί των Παξών και θα θίγει καυτά θέματα κοινωνικών σχέσεων. Το κάστινγκ, η φωτογραφία και η μουσική θα έχουν βέβαια τα υψηλά στάνταρ των παραγωγών του δημιουργού.

Advertisement

«Η γη της ελιάς» 

Οι τρίδυμο της επιτυχίας Αντρέας Γεωργίου, Κούλλης Νικολάου και Βάνα Δημητρίου, πριν ακόμη την ολοκλήρωση των «8 λέξεων» στον ΣΚΑΪ, έχουν ήδη ετοιμάσει το επόμενο τηλεοπτικό τους «χτύπημα» μέσα από τη συχνότητα του MEGA. «Η γη της ελιάς» είναι μια καθημερινή σειρά. Ολα ξεκινούν όταν μια νεαρή κοπέλα φεύγει από το πατρικό της για να συναντήσει τον αγαπημένο της στο ερωτικό τους κρησφύγετο, το οποίο τυλίγεται στις φλόγες και αγνοείται η τύχη τους. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τους Πασχάλη Τσαρούχα, Αντζελα Γκερέκου, Νίκο Γαλανό, Γιώργο Παρτσαλάκη, Μάξιμο Μουμούρη, Τάσο Ιορδανίδη, Ιφιγένεια Τζόλα. Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στη Μάνη και οι προετοιμασία έχει ήδη ξεκινήσει.

«Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα»

Από το συγγραφικό δίδυμο Ρέππα – Παπαθανασίου

Η ιδέα και το σενάριο βασίζεται στη ομώνυμο θεατρικό έργο διά χειρός Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου που ανέβηκε στο θέατρο Λαμπέτη. Μια κωμωδία που σημείωσε τεράστια επιτυχία και γνώρισε μεγάλη αποδοχή από το κοινό. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα απολαύσουμε τους Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, Μιχάλη Ρέππα, Μαρία Λεκάκη, Αλέξανδρο Αντωνόπουλο. Η κωμική σειρά θα είναι εβδομαδιαία.

«Σκοτεινή θάλασσα»

Η νέα αυτή σειρά φέρει τη σκηνοθετική υπογραφή του εμπειρότατου Γρηγόρη Καραντινάκη. Σύμφωνα με το σενάριο που βασίζεται σε ξένο κόνσεπτ, όλη η υπόθεση περιστρέφεται γύρω από τη σύγκρουση δύο οικογενειών με αφορμή την εξαφάνιση της κόρης της μίας. Ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη η στελέχωση του καστ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Παπαγεωργίου τον οποίο είδαμε φέτος στη σειρά του MEGA «Σχεδόν ενήλικες», έχει ήδη συμφωνήσει με την παραγωγή. Επιπλέον ο σταθμός θα εντάξει στο πρόγραμμά του και μια ακόμη καθημερινή δραματική σειρά του Βασίλη Ντούρου, σε σενάριο του Γιάννη Καραγκά.

Στο TV24 που κυκλοφορεί από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη.

Advertisement
  • Περισσότερα άρθρα για:
  • MEGA

Διαβάστε επίσης

Advertisement