Διακοσμούμε τους τοίχους μας!

Σήμερα θα δούμε κάποιες ιδέες διακόσμησης των τοίχων μας. Και δεν μιλάμε για πίνακες και ζωγραφική, αλλά για κάποιες εναλλακτικές, οι οποίες είναι πολύ δημιουργικές και εφόσον έχουμε τα υλικά, είναι και πολύ οικονομικές.

Advertisement

Η πρώτη ιδέα είναι σε έναν μονόχρωμο τοίχο να κρεμάσουμε πιάτα χρωματιστά με διαφορετικά μοτίβα. Προσοχή στους συνδυασμούς! Καλό είναι τα μοτίβα να έχουν σαν κοινό παρονομαστή το ίδιο χρώμα.

Μια άλλη ιδέα είναι σε μικρά τελάρα ραπτικής να τελαρώσουμε το ίδιο ύφασμα που έχουμε στα μαξιλαράκια μας. Έτσι, είτε μιλάμε για ένα έπιπλο εισόδου είτε για τον καναπέ του καθιστικού μας, το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Ειδικά εάν τα μαξιλάρια μας έχουν διάφορα υφάσματα.

Advertisement

Στην περίπτωση του τοίχου μιας κουζίνας, μεγάλο ενδιαφέρον έχει να τοποθετήσουμε στην σειρά, αλλά και το ένα κάτω από το άλλο, διάφορα κουταλάκια χρωματιστά!

Επίσης, με ένα πινέλο και ένα χρώμα μπορούμε να δώσουμε το εφέ μιας artistic ταπετσαρίας. Βουτάμε το πινέλο στο χρώμα και κάνουμε βούλες απευθείας στον τοίχο. Δεν χρειάζεται να είναι πανομοιότυπες, αυτή είναι και η ομορφιά.

Advertisement

Τέλος, έχοντας μιλήσει σε προηγούμενο άρθρο για τα μακραμέ, μπορούμε να τα συνδυάσουμε με κάποια λουλούδια (ιδανικά υφασμάτινα) και να κρεμάσουμε το δημιούργημά μας πάνω από το προσκεφάλι μας. Σε συνδυασμό με λευκά λαμπάκια, είναι το ιδανικότερο ντεκόρ για ηρεμία και χαλάρωση.

Καλή επιτυχία!

Φωτογραφίες

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement