Φτιάχνοντας μόνοι μας το κεφαλάρι του κρεβατιού μας!

Το βασικότερο  στοιχείο στην κρεβατοκάμαρα μας είναι σαφώς το κρεβάτι. Αλλά αυτό το στοιχείο που μπορεί να αλλάξει εντελώς τον χώρο μας μέσα στο αγαπημένο μας υπνοδωμάτιο είναι το κεφαλάρι. Πολλές φορές το κρεβάτι μας έχει ήδη κεφαλάρι άλλες φορές το κρεβάτι μας είναι απλό.

Advertisement

Στην δεύτερη περίπτωση λοιπόν είτε μπορούμε να αγοράσουμε ένα έτοιμο, είτε μπορούμε να βάλουμε για μια ακόμα φορά την φαντασία μας να δουλέψει και όπως επιτάσσουν οι καιροί, να ανακυκλώσουμε.

Χρωματίζοντας κάποια παλιά παντζούρια σε μια υπέροχη γαλαζοπράσινη απόχρωση μπορούμε να δώσουμε έναν αέρα vintage αλλά και φρέσκο ταυτόχρονα. Ενδιαφέρον έχει το να μην έχουν το ίδιο ύψος!

Advertisement

Επίσης βάφοντας μια πέργκολα σε χρώματα που ταιριάζουν στον χώρο μας θα δώσει έναν παιχνιδιάρικο τόνο στην καθημερινότητα μας. Προσοχή στο μέτρημα ώστε να είναι ίδια τα μέτρα της πέργκολας με το κρεβάτι μας!

Για μια πιο έθνικ προσέγγιση μπορούμε να βάλουμε το αγαπημένο μας χαλί με γεωμετρικά σχέδια. Προσοχή και πάλι όμως! Το χαλί που θα είναι στο πάτωμα πρέπει να είναι απλό και ανοιχτόχρωμο ώστε να φωτίσει ο χώρος και να μην μπερδεύεται το μάτι μας με πολλά χρώματα.

Advertisement

Μερικές ακόμα ιδέες είναι να ντύσουμε τα μαξιλάρια μας με κάποιο αγαπημένο μας πανί και με θηλάκια να τα κρεμάσουμε από ένα ξύλο.

Επίσης ακολουθώντας την ιδέα με τα παντζούρια μπορούμε να τοποθετήσουμε και ένα παλιό παράθυρο το οποίο σε συνδυασμό με λαμπάκια θα δώσει μαγικό αποτέλεσμα. Τέλος τα αγαπημένα μας βιβλία ,το ένα πάνω στο άλλο μπορούν να δώσουν έναν μποέμικο χαρακτήρα στον χώρο μας.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement