«8 Λέξεις» – Χριστιάνα Mούζουρα: Εμπόδιο στο να δημιουργήσουν σχέση ο Σπύρος και η Αλκμήνη είναι ο εαυτός τους!

Η Χριστιάννα Μαζούρα μιλά για την ηρωίδα που υποδύεται στις «8 Λέξεις», αναφέρεται στο δύσκολο έτος που διανύουμε ενώ εξηγεί πώς πρέπει να αντιδρούμε σε κάθε φαινόμενο βίας και να μην το προσπερνάμε. Η ηθοποιός μιλά στο 7ΜΕΡΕΣTV και τον Γιάννη Βίτσα για όλα όσα θα συμβούν στην αγαπημένη σειρά του ΣΚΑΙ.

Advertisement

Η νέα ερωτική προσέγγιση του Σπύρου στην Αλκμήνη θα βρει ανοιχτό το δρόμο στο να δημιουργήσουν αν θες μία σχέση;

Αν και αρχικώς θα είναι ανοιχτός ο δρόμος ουσιαστικά θα κλείσει ξανά. Έχουν τη διάθεση να δημιουργήσουν μία σχέση. Εμπόδιο αποτελεί ο ίδιος τους ο εαυτός, δηλαδή οι σκέψεις τους.

Advertisement

Η Αλκμήνη διστάζει αρχικά να προχωρήσει την σχέση με τον Σπύρο εξαιτίας του ότι είναι παντρεμένος με την Ιφιγένεια.

Στην πορεία αλλάζει στάση. Την έλκουν τόσο η εμφάνιση του, όσο και ο χαρακτήρας του. Συζητούν πολλά πράγματα. Περνούν όμορφα μαζί.

Advertisement

Τι λατρεύεις στην ηρωίδα σου και την απεχθάνεσαι;

Λατρεύω τον αυθορμητισμό και το ήθος της. Απεχθάνομαι τη μιζέρια και την τσιγγουνιά της.

Σε στεναχωρεί ότι η σειρά ολοκληρώνει πια τον κύκλο της στην Ελλάδα;

Αυτή είναι η φύση της δουλειάς μας. Κάθε δύο ή τρεις σαιζόν ολοκληρώνεται ένας κύκλος δουλειάς. Στεναχωριέμαι γιατί χάνω την καθημερινή επαφή με ανθρώπους που εκτιμώ, όμως κοιτώ πάντα ότι καινούργιο ανοίγεται μπροστά μου.

Τι ξεχωριστό θεωρείς ότι έχουν οι «8 Λέξεις»;

Είναι μία σειρά πολυποίκιλη. Το χιούμορ συναντά το δράμα. Ασχολείται ουσιαστικά με τις ανθρώπινες σχέσεις αλλά και μπαίνει παράλληλα στα χωράφια της πολιτικής και των media. Μπορεί να την παρακολουθήσει με το ίδιο ενδιαφέρον τόσο ένας έφηβος, όσο και ένας ενήλικας.

Πώς είναι ο χρόνος της πανδημίας στη ζωή σου;

Πέρασε χωρίς να το καταλάβω. Ήταν ένα θλιμμένο έτος. Χάσαμε τη ρουτίνα μας. Αυτό που με στεναχωρεί περισσότερο είναι πώς ο ιός συνεχίζει να υπάρχει στις ζωές μας. Η κοινωνία καταρρέει, η οικονομία καταστρέφεται, οι σχέσεις δεν είναι όπως πριν. Δε μπορείς να αγκαλιάσεις τους αγαπημένους σου ανθρώπους.

Στην Ελλάδα αυτές τις ημέρες γίνεται πολύ έντονος λόγος για τον εργασιακό εκφοβισμό. Έχεις βιώσει κάτι αντίστοιχο τα έτη που δουλεύεις στην Κύπρο ;

Έχω δεχθεί λεκτική βία σε μικρότερη ηλικία τόσο σε θεατρική παράσταση όσο και στα γυρίσματα τηλεοπτικής σειράς. Επέστρεφα από τη δουλειά μου στο σπίτι μου ούσα στεναχωρημένη και κλαίγοντας για όσα συνέβαιναν στον εργασιακό χώρο. Επιθυμούσα να φύγω από δουλειά. Τώρα πια δε θα το δεχόμουν. Αυτές τις ημέρες είμαι διπλά λυπημένη γιατί πληροφορήθηκα ότι φίλοι από την σχολή που συμπορευόμασταν μαζί δέχθηκαν σεξουαλική παρενόχληση και ψυχολογική και λεκτική κακοποίηση. Είναι πολύ στενάχωρο. Ήμουν παρών επίσης στο παρελθόν σε λεκτική βία που δέχονταν ηθοποιός από σκηνοθέτη. Κακώς δεν πήρα θέση, όπως και κανείς άλλος από την παράσταση. Αυτό ήταν το χειρότερο. Ξέρεις εκείνη την στιγμή παγώνει το μυαλό σου και δε ξέρεις πώς να αντιδράσεις. Εύχομαι να εξυγιανθεί ο χώρος από τη δημοσιότητα που παίρνουν αυτά τα γεγονότα. Όταν βλέπουμε δίπλα μας φαινόμενα βίας οφείλουμε να αντιδρούμε και να μην τα προσπερνάμε. Ας μην κουκουλώνουμε άλλο τα πράγματα. Και στην Κύπρο γίνονται πάρα πολλά και τα ξέρουμε, αλλά κανείς δε μιλά.

Διαβάστε περισσότερα στο 7 ΜΕΡΕΣ TV που κυκλοφορεί.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement