«8 Λέξεις» – Ευτυχία Μελή: Όλα όσα θα συμβούν στα τελευταία επεισόδια

Ο τρόπος με τον οποίο θα εξελιχθούν οι κεντρικοί χαρακτήρες της δημοφιλούς σειράς «8 Λέξεις» στα τελευταία επεισόδια, η συγνώμη της Κατερίνας στον Άλκη, η ουσιαστική συγχώρεση του αλλά και η συνέχιση της κοινής πορείας με το Μιλτιάδη.

Advertisement

Η Ευτυχία Μελή αποκαλύπτει στο 7ΜΕΡΕΣTV και τον Γιάννη Βίτσα όσα θα διαδραματιστούν στο φινάλε του σήριαλ, ενώ δεν κρύβει τα συναισθήματα ευγνωμοσύνης που αισθάνεται για τον Κούλη Νικολάου και τον Αντρέα Γεωργίου.

«Η Κατερίνα ανοίγει την καρδιά της και την παραδίδει στον Άλκη. Σταματά τις όποιες σκέψεις και συγκρίσεις με τον Φοίβο. Αποδέχεται το γιο του Μιλτιάδη…»

Advertisement

Πως θα είναι το τέλος του Μιλτιάδη και της Κατερίνας;

Παρακολουθούμε την Κατερίνα και το Μιλτιάδη να βρίσκονται στα πρόθυρα του χωρισμού. Ο δεύτερος φεύγει από το σπίτι τελικά και η Κατερίνα ,όταν πια φθάνουν στο τέλος, συγκλονίζεται. Ο Άλκης, επειδή είναι ένα πολύ ευαίσθητο παιδί και τον ενδιαφέρει πολύ η οικογένεια Μαρόγλου να είναι ενωμένη ακόμη και αν χάσει εκείνος την ευκαιρία να έχει τον πατέρα του δίπλα του, λέει ψέματα ότι πρέπει να πάει στο εξωτερικό. Ο Μιλτιάδης στεναχωριέται πάρα πολύ από το γεγονός ότι ο Άλκης φεύγει. Βρίσκεται στα πρόθυρα της κατάθλιψης. Η Κατερίνα προβληματίζεται. Κατά βάθος η Κατερίνα είναι πάρα πολύ καλή γυναίκα και όλο αυτό που περνάει είναι απλά ψυχολογικές αντιδράσεις σε όσα τις έχουν συμβεί. Όταν βλέπει τον άντρα της που αγαπά τόσο πολύ να φθάνει σε αυτή την κατάσταση και να μαραζώνει, αρχίζει απλά και σκέφτεται τα πράγματα διαφορετικά. Ευαισθητοποιείται πολύ από την ψυχολογία του Μιλτιάδη. Καταλαβαίνει ότι δεν θέλει ο Μιλτιάδης να είναι δυστυχισμένος και κάνει μια προσπάθεια να πλησιάσει τον Άλκη, να του ζητήσει συγνώμη και να τα βρουν. Ο Άλκης δέχεται την συγνώμη της χωρίς δεύτερη σκέψη. Η Κατερίνα με έναν έξυπνο τρόπο πιέζει τον Μιλτιάδη να φάνε από κοινού και στο οικογενειακό τραπέζι φαγητό παρουσιάζεται ως έκπληξη ο Άλκης. Ο Μιλτιάδης συγκινείται πάρα πολύ. Έτσι το ζευγάρι συνεχίζει να είναι μαζί. Αγαπιούνται πάρα, είναι ερωτευμένος ο ένας με τον άλλο. Η Κατερίνα ανοίγει την καρδιά της και την παραδίδει στον Άλκη. Σταματά τις όποιες σκέψεις και συγκρίσεις με τον Φοίβο. Αποδέχεται το γιο του Μιλτιάδη.

Advertisement

Άρα η Κατερίνα γίνεται με ένα τρόπο σαν δεύτερη μάνα του.

Τον δέχεται ως παιδί της οικογένειας. Θα είναι πάντοτε δίπλα του με αγάπη.

Για ποιο λόγο αρχικώς όμως συμπεριφέρεται τόσο αρνητικά απέναντι στον Άλκη;

Γιατί κατά βάθος φοβάται ότι με τον ερχομό του Άλκη θα πεθάνει και η ανάμνησή του Φοίβου. Προσπαθεί να την κρατήσει όσο μπορεί ζωντανή. Παλεύει γι’ αυτό. Στο τέλος καταλαβαίνει ότι το ένα δεν έχει καμία σχέση με το άλλο.

Τι κρατάς από τον χαρακτήρα της Κατερίνας;

Κρατώ το ότι κάτω από όλα τα προβλήματα, τους εγωισμούς, τα κόμπλεξ, το να είσαι καλός άνθρωπος και να έχεις ουσιαστικές βάσεις ως χαρακτήρας είναι πολύ σημαντικό. Η αληθινή αγάπη τα κερδίζει όλα στο φινάλε. Η ηρωίδα εξαιτίας της καλής και αγνής καρδιάς της έχει ένα αίσιο τέλος.

Στεναχωριέσαι που κλείνει τον κύκλο της η σειρά;

Στεναχωριέμαι πάρα πολύ που ολοκληρώνεται η σειρά. Επί ένα μήνα έκλαιγα! Έχασα τον ύπνο μου. Ήταν ένα σήριαλ που άγγιξε πάρα πολύ κόσμο, ταυτίστηκε με τις ιστορίες του. Πρώτη φορά ζω το να έχει το κοινό τόση συμμετοχή στα social media. Δεν το περίμενα. Δε γνώριζα ότι ήταν δυνατό να γίνει αυτό. Ασχολούνται με τους χαρακτήρες, την ιστορία τους, την συμπεριφορά τους! Ήταν μία υπέροχη συγκυρία να γνωρίσω και συνεργαστώ με τόσο καλούς ανθρώπους. Δε ξέρω αν θα έχω ξανά αυτή την τύχη στη διαδρομή μου. Πρώτη φορά συνεργάζομαι με μια δουλειά και δεν είχα ούτε το παραμικρό πρόβλημα. Ήταν σαν παραμύθι.

Τι κρατάς από τον Αντρέα Γεωργίου και από τον Κούλη Νικολάου;

Ο Κούλης ήταν για εμένα δάσκαλος, ένας άνθρωπος που ήταν πάντοτε γεμάτος θετική ενέργεια, με χαμόγελο και χαρά. Ποτέ δε μετέδωσε τα νεύρα ή τους προβληματισμούς του στη δουλειά. Ένας ευτυχισμένος άνθρωπος που μετέφερε την καλή του ενέργεια σε όλους μας. Περνάγαμε πολύ όμορφά. Δεν νιώθαμε ότι δουλεύαμε, ζούσαμε υπέροχες ημέρες με τους συναδέλφους. Ο Κούλης σέβεται όλους τους ανθρώπους απόλυτα. Δεν ξεχωρίζει, ούτε τον εαυτό του από εκείνους. Ο Αντρέας είναι ένας άνθρωπος που δουλεύει σκληρά, χωρίς να χάσει ποτέ το χαμόγελο και την ηρεμία του. Χωρίς αυτούς τους υπέροχους δύο ανθρώπους δεν θα είχα ζήσει αυτή την μοναδική εμπειρία. Τους το οφείλω από καρδιάς. Ήμουν πολύ τυχερή που αποτέλεσα μέρος μιας τόσο υποστηρικτικής ομάδας.

Ποια είναι τα επόμενα σχέδιά σου;

Θέλω να ξεκουραστώ για λίγο διάστημα. Πηγαίνοντας στην Κύπρο για δύο χρόνια παράτησα ολοκληρωτικά το σπίτι μου στην Αμερική. Θα επιστρέψω για ένα διάστημα να δω σε τι κατάσταση βρίσκονται όλα. Έχω πάντοτε ανοιχτή την πόρτα της Αμερικής. Δε μπορώ να σου κρύψω βέβαια ότι λάτρεψα τις 8 Λέξεις. Μου άρεσε το ότι συμμετείχα σε μία ελληνική σειρά. Θα χαρώ πολύ αν μου δοθεί η ευκαιρία να λάβω μέρος σε μία επόμενη ελληνική σειρά.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement