Αλέξανδρος Καλπακίδης: «Δεν είναι όλοι χαρούμενοι με το γάμο της Ελένης και του Λάμπρου. Οι Σεβαστοί κρατούν μία άλλη στάση…»

Ο Αλέξανδρος Καλπακίδης αποκαλύπτει όλα όσα θα πραγματοποιηθούν στο γάμο της Ελένης και του Λάμπρου στις Άγριες Μέλισσες, εξηγεί πόσο αναπάντεχα παντρεύτηκε με την σύζυγο του, ομολογεί ότι δεν έχει βιώσει κακοποιητικές συμπεριφορές στο θέατρο και ονειρεύεται μόνο να είναι ήρεμος και υγιής.

Advertisement

Διαβάστε παρακάτω όλα όσα αποκάλυψε στο 7ΜΕΡΕΣTV και τον Γιάννη Βίτσα

Ποια θεωρείς ότι είναι τα ξεχωριστά στοιχεία του Παναγιώτη;

Advertisement

Η εντιμότητά του, η αφοσίωσή του στους ανθρώπους του και το χιούμορ του.

Πραγματικά είναι δίπλα σε όσους αγαπά με πίστη, αυθεντικότητα και αλήθεια. Πώς λειτουργεί βλέποντας το πόσο ευτυχισμένη αισθάνεται η Βιολέτα με το Μιλτιάδη;

Advertisement

Η οικογένεια του Παναγιώτη είναι η Βιολέτα και ο ξάδελφος του ο Προκόπης. Χαίρεται ουσιαστικά και βαθιά για την ευτυχία της.

Στα επεισόδια της σειράς είδαμε πόσο έντονα εναντιώθηκε στο Βόσκαρη. Έχει αντιληφθεί όπως και όλο το χωριό τον χαρακτήρα του.

Έχει πάρει εξαρχής θέση ενάντια στο Βόσκαρη. Υπερασπίζεται τους αδύναμους. Έχει το αίσθημα του δικαίου γι’ αυτό και ξεκάθαρα πήρε το μέρος της Ελένης, όπως και όλο το χωριό.

Οι κάτοικοι στο Διαφάνι θα αγκαλιάσουν το Λάμπρο και την Ελένης στο γάμο τους;

Οι κάτοικοι στο Διαφάνι αισθάνονται ικανοποιημένοι για τη δικαίωση της Ελένης, όπως και για το ότι αυτό το ζευγάρι έπειτα από τόσα δεινά είναι ευτυχισμένο. Στην περίπτωση του Λάμπρου και της Ελένης η αγάπη κέρδισε στο τέλος. Όλοι οι χαρακτήρες είναι καλεσμένοι στο γάμο. Το γλέντι πραγματοποιείται στο καφενείο του Παναγιώτη.

Όλοι οι χαρακτήρες λοιπόν με ανθρωπιά και ανιδιοτέλεια δίνουν τις ευχές τους στην Ελένη και το Λάμπρο.

Δεν είναι όλοι χαρούμενοι με το γάμο της Ελένης και του Λάμπρου. Οι Σεβαστοί κρατούν μία άλλη στάση σε σχέση. Ο Δούκας και η Μυρσίνη δεν παρευρίσκονται στο γάμο της Ελένης. Από την οικογένεια Σεβαστών το παρών έδωσε μόνο η Ανέτ και ο Νικηφόρος με την Ασημίνα. Θα ήταν λίγο αλλόκοτο να πήγαινε η οικογένεια των Σεβαστών στο γάμο της Ελένης.

Έχεις σπουδάσει στην σχολή του Γιώργου Κιμούλη. Μία σειρά γυναικών έχει εκθέσει δημόσια ότι έχει κακοποιηθεί λεκτικά και ψυχολογικά από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη. Έτυχε να βιώσεις κατά τα έτη διδασκαλίας κακοποιητικές συμπεριφορές;

Όχι. Δεν έχω βιώσει κακοποιητικές συμπεριφορές και δεν αντιμετώπισα ούτε όταν ολοκλήρωσα την σχολή και δούλεψα επαγγελματικά. Δύο τρεις φορές που μου μίλησαν άσχημα -όχι ο Κιμούλης αλλά άλλοι σκηνοθέτες που δεν έχουν βγει ακόμα στην φόρα και δεν ξέρω αν βγουν ποτέ- Τους έβαλα στη θέση τους. Τελείωσε εκεί η ιστορία και προχώρησα παρακάτω. Εκείνη την εποχή γενικότερα και όχι μόνο στην σχολή του Κιμούλη υπήρχε μία μαθησιακή τεχνική που εμπεριείχε όλη αυτή την έντονη συμπεριφορά κάποιων ανθρώπων. Αλλά μέχρι εκεί. Δεν βιώσαμε όσα περιγράφουν τα κορίτσια. Ότι περιγράφεται είναι σαφώς καταδικαστέο. Καλώς βγαίνει στην φόρα. Από εκεί και πέρα πρέπει να αντιληφθεί το κράτος που απορώ γιατί τόσο καιρό δεν κάνει τίποτα ότι πρέπει πια να αναλάβει ενεργό ρόλο η δικαιοσύνη.

Λίγο πριν τα πενήντα το 2019, παντρεύτηκες με την σύντροφό σου, έπειτα από δέκα χρόνια σχέσης. Γιατί δεν το έκανες νωρίτερα; Να θεωρήσω ότι σε φόβιζε η δέσμευση που έχει μία τέτοια συνθήκη;

Δεν ήμουν ενάντια του γάμου, ούτε με φόβιζε. Για την ιστορία πρέπει να σου πω πώς ο γάμος μας ήταν εντελώς ανατρεπτικός γιατί με την σύντροφό μου είμαστε και οι δύο παλαβοί. Το 2019 επρόκειτο να πάω στην Καβάλα απ’ όπου κατάγομαι προκειμένου να νυμφεύσω τον κολλητό μου φίλο. Είπα στη γυναίκα μου «Ας κάνουμε και εμείς ένα πολιτικό γάμο» Έτσι μέσα σε τρεις ημέρες πάντρεψα τον φίλο μου και παντρεύτηκα.

Περισσότερα στο 7ΜΕΡΕΣTV που κυκλοφορεί!

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement