Άννα Κουτσαφτίκη: Αποκαλύπτει το τηλεοπτικό μέλλον της «Μουρμούρας»

Η Άννα Κουτσαφτίκη τα τελευταία χρόνια έχει ενταχθεί στο καστ της κωμικής σειράς του ALPHA «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα». Η ίδια, μαζί με τον Σπύρο Τσεκούρα, αποτελούν το… τρελό ζευγάρι από τη Θεσσαλονίκη.

Advertisement

Η Άννα Κουτσαφτίκη, η τηλεοπτική Ξένια, παραχώρησε συνέντευξη στη δημοσιογράφο Μάρα Σαρρή και το περιοδικό «MYtv» όπου αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, αν η αγαπημένη σειρά θα συνεχίσει να προβάλλεται για μια ακόμη χρονιά.

Θεωρείτε πως η συγκεκριμένη σειρά μπορεί να προβάλλεται για χρόνια στην τηλεόραση;

Advertisement

Ναι, το πιστεύω για πολλούς λόγους. Ο πρώτος, κατά τη γνώμη μου, είναι ότι πρόκειται για ένα προϊόν υψηλής αισθητικής. Ο δεύτερος λόγος είναι ο άψογος επαγγελματισμός σε σχέση με το οικογενειακό κλίμα που έχουμε αποκτήσει πια μεταξύ μας, βγάζει μια πολύ μεγάλη δύναμη και αλήθεια σε σχέση με το αποτέλεσμα. Επίσης, οι ιστορίες είναι αυτοτελείς, οπότε αυτό μας βοηθά ώστε να υπάρχει ποικιλία στα επεισόδια. Δηλαδή, έχουμε τη δυνατότητα να φρεσκάρουμε αυτή τη σειρά και μπορεί να προβάλλεται για χρόνια ακόμη.

Από την απάντησή σας καταλαβαίνω πως είστε θετική να «μουρμουρίσετε» ακόμη μια χρονιά,,,

Advertisement

Πάρα πολύ θετική. Την αγαπάω πολύ τη «Μουρμούρα».

Έχει γίνει κουβέντα με το κανάλι ώστε να γνωρίζετε αν θα συνεχιστεί και του χρόνου;

Υπάρχει μια θετική πρόθεση και διάθεση και από τις δύο πλευρές. Πάμε πάρα πολύ, και χαιρόμαστε πολύ για αυτό. Οπότε, ευελπιστούμε ότι θα πάμε και του χρόνου.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement