Ειρήνη Φαναριώτη: «Η Κέντρα στο πρόσωπο του Φώτη, βρήκε το ταίρι της»

Με όποιον δάσκαλο καθίσεις, τέτοια γράμματα θα μάθεις λέει ο λαός και η συμπεριφορά της Κέντρας του «Έλα στη θέση μου» δικαιολογείται αν σκεφτεί κανείς τον Αχιλλέα που είχε δίπλα της. Τώρα όμως με τον Φώτη όλα θα αλλάξουν… αυτό παραδέχεται στις παρακάτω σειρές, η εξαιρετική Ειρήνη Φαναριώτη.

Advertisement

Νομίζω πως η Κέντρα σας ταιριάζει πολύ!

«Νιώθω τυχερή που συμμετέχω σε αυτή τη δουλειά. Η αλήθεια είναι πως η ηρωίδα μου δεν μένει καθόλου σε ησυχία και αυτό μου αρέσει πολύ γιατί κάπως έτσι είμαι και εγώ στη ζωή μου. Έχω ανησυχίες όπως και η Κέντρα…».

Advertisement

Το σημαντικό είναι πως ερωτεύτηκε…

«Έτσι φαίνεται αλλά επειδή πάντα κάτι ετοιμάζει, κρατάω μια μικρή επιφύλαξη. Δεν με πείθει η Κέντρα πως έχει γίνει τόσο καλός άνθρωπος ξαφνικά».

Advertisement

Δηλαδή ο έρωτας με τον Φώτη, μπορεί να είναι κάλπικος;

«Ποτέ δεν ξέρεις με αυτή τη γυναίκα! Μπορεί να έχει βρει τον άνθρωπο της, μπορεί και όχι. Πάντως κάπως έτσι φαίνεται… Μεταξύ τους έχει δημιουργηθεί και μια σωστή φιλία, αυτό νομίζω είναι και το πιο ουσιαστικό για την ηρωίδα μου γιατί είναι κάτι που δεν το είχε μέχρι πρότινος με τον Αχιλλέα. Έχει χαλαρώσει με την παρουσία του Φώτη στη ζωή της. Στην αρχή δεν τον εκτιμούσε.. στη συνέχεια όμως κατάλαβε πως θέλουν το ίδιο πράγμα, την αμέριστη προσοχή του συντρόφου τους. Παρ’ όλα αυτά κρατάω μικρό καλάθι».

Δηλαδή τον Αχιλλέα τον έχει βγάλει τελείως από τη ζωή της;

«Την έχει πληγώσει πολύ. Η Κέντρα έχει κλάψει πολύ για εκείνον… άρα δεν ξέρω πόσο εύκολα θα τον βγάλει από τη ζωή της. Είχε φτάσει σε ένα σημείο που δεν μπορούσε άλλο να είναι μαζί του, όμως και πάλι δεν ξέρει κανείς τι μπορεί να έχει στο μυαλό της. Η σχέση τους είχε πάθος και ένταση, ήταν ο πρώτος της έρωτας, οπότε, ποτέ δεν ξέρεις. Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε πως η συμπεριφορά της Κέντρας θα κακοφανεί στον Αχιλλέα, αλλά δεν μπορώ να προβλέψω τι έκβαση θα έχει όλο αυτό. Θορυβείται δηλαδή από τη συμπεριφορά της. Είναι περίπλοκη η κατάσταση».

Ωστόσο όμως υπάρχει και η σχέση του Αχιλλέα με τη Ρενάτα…

«Μπορεί εκείνη να έχει προχωρήσει, όμως δεν νομίζω πως θα τους αφήσει με ευκολία να είναι μαζί αυτοί οι δυο. Παρόλο δηλαδή που εκείνη μπορεί να έχει βρει το ταίρι της, δε θα τους αφήσει ήσυχους να χαρούν τον έρωτα τους. Μετά από αυτά που της έχει κάνει, ίσως να θέλει τον Αχιλλέα μόνο του και δυστυχισμένο. Δεν έχει πάρει λοιπόν ακόμα την εκδίκηση της».

Και τον Φώτη που δείχνουν να τον θέλουν και άλλες γυναίκες;

«Η Κέντρα γενικά είναι μια γυναίκα που διεκδικεί τον άνδρα που θέλει και υποστηρίζει 100% αυτό που κάνει».

Με τη Ρενάτα θα τη δούμε να έρχονται ποτέ αντιμέτωπες;

«Λέτε να γίνουν τελικά φίλες; Έχουμε μείνει στο γεγονός πως η Κέντρα της ζήτησε να γίνουν κουμπάρες και η Ρενάτα δέχτηκε. Μου έχουν δημιουργηθεί λοιπόν κάποιες υποψίες για αυτή τη σχέση. Δεν ξέρω αν θα γίνουν φίλες αλλά αισθάνομαι ότι αυτές οι δυο γυναίκες δεν έχουν μόνο διαφορές αλλά και κάτι κοινό. Έχουν πληγωθεί και οι δυο από τον Αχιλλέα. Θα μπορούσε η Κέντρα να το χρησιμοποιήσει αυτό με ένα τρόπο και να στραφούν και οι δυο εναντίον του κάποια στιγμή. Σας λέω τις σκέψεις μου.. δεν ξέρω πραγματικά τι θα γίνει».

Πολλά τα μέτωπα, ωστόσο αισθανόμαστε πως θα υπάρξει ευχάριστη εξέλιξη στα περισσότερα από αυτά, όταν πέσει η αυλαία της σειράς, τον Ιούνιο…

«Μακάρι! Εγώ σκέφτομαι πως το θετικό για την ηρωίδα μου θα ήταν να μείνει με τον Φώτη, όμως την ίδια στιγμή βλέπουμε πως και η Βάνα έχει αρχίσει να σκέφτεται ξανά τον Φώτη, όπως και η Λατάνια τον θέλει.. άρα το ευχάριστο τέλος είναι τελείως υποκειμενικό. Μακάρι να βρουν όλοι το ταίρι τους στο τέλος της σειράς».

Η σειρά τελειώνει…

«Και πάμε για νέες περιπέτειες. Προς το παρόν δεν έχω κάνει κάποια συζήτηση, θα δούμε πως θα κινηθεί η κατάσταση δεδομένης της πανδημίας».

Στο TiVi Σίριαλ που κυκλοφορεί από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement