Ελένη Καρακάση – Γιώργος Σουξές: H Ρίζω και ο Προύσαλης των Άγριων Μελισσών στην πιο αποκαλυπτική τους συνέντευξη πριν από το γάμο

Ο επικείμενος γάμος των δύο αγαπητών ηρώων, αλλά και η εξαιρετική χημεία των ταλαντούχων ηθοποιών που τόσο έχουν αγαπήσει τους ήρωες που υποδύονται. Η Ελένη Καρακάση και ο Γιώργος Σουξές μιλούν για όσα θα διαδραματιστούν στα επόμενα επεισόδια στον κόσμο του μικρού και ταυτόχρονα δημοφιλούς τηλεοπτικού χωριού. Οι ηθοποιοί μίλησαν για όλα στον Γιάννη Βίτσα και το 7ΜΕΡΕΣTV.

Advertisement

ΕΛΕΝΗ ΚΑΡΑΚΑΣΗ

Η Ρίζω με τον Προύσαλη παντρεύονται.

Advertisement

Ο γάμος δεν έχει γραφτεί ακόμα. Τον περιμένουμε. Επεισόδιο με γάμο δεν έχει έρθει στα χέρια μου ακόμη.

Παρά ταύτα αυτοί οι δύο άνθρωποι στο τέλος ενώνονται. Φανταζόσουν αρχικά ότι θα εξελιχθεί έτσι ο ρόλος της ηρωίδας σου;

Advertisement

Όχι. Δεν είχα στο μυαλό μία τέτοια εξέλιξη στο ρόλο μου. Χαίρομαι γιατί από την πρώτη ημέρα που κάναμε γύρισμα στις «Άγριες Μέλισσες» με το Γιώργο Σουξέ και την Αλίκη Αλεξανδράκη αισθανθήκαμε ότι κάτι συμβαίνει. Ταίριαξε πολύ η χημεία μας. Αυτό το τρίο τόσο ο κόσμος, όσο και εμείς το αγαπήσαμε πολύ. Το Γιώργο τον ήξερα από τις δουλειές του στην τηλεόραση και μου άρεσε πάρα πολύ γιατί έχει μία απίστευτη φυσικότητα στο παίξιμο του. Είναι σα να ζει αυτό που του συμβαίνει. Την Αλίκη την είχα παρακολουθήσει επί πολλά χρόνια θεατρικά και τη θαύμαζα απεριόριστα. Είναι πολύ μεγάλη μου χαρά που έπαιξα μαζί της.

Είναι αλήθεια ότι συγκινήθηκες στα γυρίσματα όταν ο Προύσαλης σου έκανε την πρόταση γάμου;

Συγκινήθηκε η Ρίζω. Ήμασταν δύο άνθρωποι που παίζαμε δύο ρόλους. Επειδή τους αγαπάμε και είμαστε καλοί ηθοποιοί φέρουμε κάθε φορά την αλήθεια μας στην σκηνή. Το ότι αποτυπώθηκε φανερώθηκε από το ότι συγκινήθηκε το συνεργείο και μας χειροκρότησε. Για μένα, αν θέλεις, είναι σημαντικός κριτής οι άνθρωποι που βρίσκονται πίσω από τις κάμερες. Ρωτώ πολλές φορές τη γνώμη τους γιατί θεωρώ ότι είναι αντικειμενικοί θεατές

Μετά από ενάμισι χρόνο που έχεις μπει στην ψυχολογία αυτής της γυναίκας τι έχεις αγαπήσει σ εκείνη;

Η Ρίζω είναι ένας άνθρωπος που καταπιάνεται με τα πάντα. Δεν κολλά μπροστά σε τίποτα ακόμη και στην προοπτική του να κάνουν ένα συνεταιρισμό οι γυναίκες. Στηρίζει, βοηθά μέχρι τελευταία στιγμή τα κορίτσια. Παρόλο που αγαπά το κους -κους όταν χρειάζεται να κρατήσει το στόμα της κλειστό το πράττει ακόμα και αν της κάνουν φάλαγγα. Ξέρει πότε πρέπει να μιλήσει και πότε όχι και το έχει αποδείξει. Αγαπά βαθιά τους ανθρώπους.

Θα πάρει θέση στον πόλεμο που έχει ανοίξει ανάμεσα στις αδελφές Σταμίρη και το Νικηφόρο αναφορικά με τη κηδεμονία του Σέργιου;

Η Δρόσω ζητά από το Φανούρη και τη Ρίζω αν τους καλέσουν το δικαστήριο να πουν αυτά που ξέρουν και απαντά πώς αν χρειαστεί θα αναφέρει την αλήθεια.

Η σειρά παίρνει παράταση για την επόμενη σαιζόν.

Δε μου έχει γίνει πρόταση για την τρίτη χρονιά. Θα είναι μεγάλη μου χαρά να είμαι στην σειρά γιατί δε μου αρέσει να αφήνω τα πράγματα. Με πολύ μεγάλη αγάπη θα συμμετείχα. Ότι αναλαμβάνω θέλω να κάνει τον κύκλο του, αλλά πάλι θα καταλάβω αν οι σεναριογράφοι νιώσουν ότι ο ρόλος έχει εξαντληθεί.

Τα επόμενα σχέδια σου;

Το καλοκαίρι και το χειμώνα θα κάνουμε περιοδεία την παράσταση παραγωγής των αδελφών Τάγαρη που κάναμε πρόβες και δεν προλάβαμε να ανεβάσουμε τον προηγούμενο Νοέμβρη «Κάποτε στο Βόσπορο» σε σκηνοθεσία και χορογραφία της Σοφίας Σπυράτου και κείμενα του Άκη Δήμου.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΥΞΕΣ

Ο Βασίλης Προύσαλης και η Ρίζω παντρεύονται. Φαντάζομαι ότι είναι μία πολύ συγκινητική στιγμή και για τους δύο.

Από την πλευρά του Προύσαλη θα υπάρξει συγκίνηση γιατί είναι κάτι που το ήθελε πολύ η μητέρα του και κατ΄ επέκτασιν τον οδηγεί και αυτόν σε μία συγκινησιακή φόρτιση. Ο Προύσαλης αν και σχεδόν το είχε πάρει απόφαση ότι θα είναι μόνος του ξαφνικά βρέθηκε με μια γυναίκα την οποία επί καιρό την είχε στο σπίτι του, την είχε συνηθίσει. Στις μικρές συγκρούσεις τους μάλιστα στεναχωριόταν που μάλωναν. Την έχει ερωτευθεί.

Όταν η Ρίζω αποδέχεται την πρόταση οι άνθρωποι στο Διαφάνι δείχνουν ενθουσιασμό γι αυτόν τον όμορφο τρόπο που κατέληξε η σχέση των δύο ηρώων

Γιατί στην πραγματικότητα τους αγαπούν και τους δύο. Είναι συμπαθείς ήρωες στο χωρίο. Ο Προύσαλης για πρώτη φορά τους κερνάει από την χαρά του χωρίς να τσιγκουνεύεται.

Πως θα κυμανθούν από εδώ και πέρα οι ζωές των δύο ηρώων;

Η Ρίζω είναι ένα ανεξάρτητο πλάσμα. Του κρύβει πράγματα όταν αυτά έχουν να κάνουν με τις ζωές άλλων. Ο Προύσαλης θέλει να τα μαθαίνει όλα αλλά είναι πολύ πιθανό να ξαναέρθουν σε μικροσυγκρούσεις αλλά όχι να το διαλύσουν.

Ο Προύσαλης είναι στη θέση του διοικητού στο Διαφανί. Πώς θα λειτουργήσει απέναντι στη τεράστια διαμάχη που έχει προκύψει ανάμεσα στο Νικηφόρο και τις δύο εκ των αδελφών Σταμίρη που διεκδικούν την επιμέλεια του μικρού Σέργιου;

Ο Προύσαλης είχε σχέσεις με την οικογένεια των κοριτσιών. Γνώριζε και εκτιμούσε πάρα πολύ τον πατέρα τους και είχε αναλάβει κατά κάποιο τρόπο τον ρόλο του προστάτη τους όταν πέθανε εκείνος. Νομίζω ότι θα είναι συναινετικός. Θα προσπαθήσει να τους τα φτιάξει για να προχωρήσει η ζωή τους ήρεμα παρακάτω. Βέβαια δε ξέρω πως θα λειτουργήσει αν μαθευτεί ότι οι τρεις μαζί σκότωσαν το Σέργιο.

Υποτίθεται ότι αυτό δε θα γίνει γνωστό κάποια στιγμή αφού το έχει μάθει ο Νικηφόρος;

Ο Νικηφόρος δε θα το πει προς χάριν του παιδιού για να μη διαταραχθεί η ζωή του

Περισσότερα στο 7ΜΕΡΕΣTV που κυκλοφορεί.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement