Σασμός: Έτσι θα μάθει η Στέλλα για τη σχέση του Αστέρη με την Αργυρώ

Ο Σασμός σαρώνει στην prime time ζώνη του Alpha και όπως φαίνεται ήρθε για να μείνει. Η Ευγενία Σαμαρά που υποδύεται τη Στέλλα Καμαριωτάκη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Τηλέραμα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απιστία και τον χωρισμό που θα βιώσει αλλά και την απρόσμενη εγκυμοσύνη, που θα έρθει στα επόμενα επεισόδια της σειράς.

Advertisement

Τι σου αρέσει στον ρόλο της Στέλλας και τι ενδεχομένως σε απωθεί;

«Μου αρέσει που είναι ανθρώπινη και αληθινή. Όταν βλέπουμε μια καθημερινή σειρά και ο αρραβωνιαστικός μιας ηρωίδας είναι άπιστος, όπως συμβαίνει με τη Στέλλα, συνήθως περιμένουμε να δούμε την ηρωίδα πάρα πολύ κακιά ή ότι μετά θα τον εκδικηθεί ή ότι ήταν “κάπως” ο χαρακτήρας της, γι’ αυτό εκείνος την κεράτωσε και έφυγε.

Advertisement

Μου αρέσει που η Στέλλα αντιμετωπίζει τον χωρισμό με αξιοπρέπεια και μάλιστα θα σταθεί του Αστέρη σε κάποιες δυσκολίες που θα του έρθουν. Όταν κάνω έναν ρόλο, μπαίνω σε αυτόν και αγαπάω πολύ αυτό που έχω να υπηρετήσω, είτε είναι καλό είτε κακό. Βρίσκω τα κομμάτια που δικαιολογούν την όποια συμπεριφορά, που ηθικά μπορεί να μην είναι σωστή».

Πώς μαθαίνει η Στέλλα για τη σχέση του Αστέρη με την Αργυρώ;

Advertisement

«Η Αργυρώ πηγαίνει με άλλη ταυτότητα ως πελάτισσα στη μαμά της Στέλλας, άρα εκείνη δεν γνωρίζει ποια πραγματικά είναι. Ο πατέρας της Στέλλας βλέπει τον Αστέρη με την Αργυρώ και μετά τη βλέπει να βγαίνει από το γραφείο της γυναίκας του και της λέει όσα είδε.

Η Στέλλα μαθαίνει από τη μητέρα της ότι ο Αστέρης έχει μια άλλη σχέση και πως αυτή η κοπέλα είναι πελάτισσά της. Τότε η Στέλλα αρχίζει να παρακολουθεί ποιος βγαίνει από το γραφείο και παθαίνει σοκ».

Στα επόμενα επεισόδια η Στέλλα μένει έγκυος και αποφασίζει να κρατήσει το μωρό…

«Έχουν χωρίσει με τον Αστέρη και τότε η Στέλλα μαθαίνει ότι είναι έγκυος. Και ενώ στην αρχή δεν θέλει να κρατήσει το μωρό και πηγαίνει να το ρίξει, τελικά το μετανιώνει και αποφασίζει να το κρατήσει και να το μεγαλώσει μόνη της».

Σου έχει συμβεί ποτέ να κάνεις σχέδια ζωής με έναν άνθρωπο και τελικά αυτός να προχωρήσει αλλιώς;

«Μου έχει τύχει να καταλάβουμε ότι αυτό δεν βγαίνει, όχι δηλαδή όπως στη Στέλλα, που έπεσε από τα σύννεφα. Η σχέση είχε τη φυσιολογική της φθορά και κατέληξε στο να μην είμαστε μαζί».

Πώς θα ήθελες να δεις τη Στέλλα να εξελίσσεται;

«Θα ήθελα να δικαιωθεί, να ευτυχήσει στη ζωή, να βρει έναν άνθρωπο, να ξαναρωτευτεί, να ζήσουν καλά. Σίγουρα δεν θα ήθελα να ελπίζει σε όλη της τη ζωή και να περιμένει τον Αστέρη, γιατί αυτό που του συνέβη ήταν ένας πολύ μεγάλος έρωτας».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement