«Αγάπη παράνομη» για τον Νίκο Ψαρρά στην ΕΡΤ

Ο Νίκος Ψαρράς μαζί με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη κρατούν τους κεντρικούς ρόλους στη δραματική μίνι σειρά 6 επεισοδίων “Αγάπη παράνομη”, πού βασίζεται στο διήγημα του Κωνσταντίνου Θεοτόκη και πρόκειται να παρουσιαστεί την επόμενη σεζόν στην ΕΡΤ1. Την προσαρμογή σεναρίου του κλασικού διηγήματος έχει η Ελένη Ζιώγα, που έπειτα από μία δεκαετία επιστρέφει στα τηλεοπτικά πράγματα, ενώ η σκηνοθεσία είναι του ξεχωριστού Νίκου Κουτελιδάκη.

Advertisement

Ο αγαπητός ηθοποιός μιλά αποκλειστικά στο 7 μερες TV και τον Γιάννη Βίτσα για το νέο του επαγγελματικό εγχείρημα, τον χαρακτήρα του Θεριανού που όπως τονίζει έχει αγαπήσει πολύ:

“Είναι ένας υπέροχος ρόλος. Είναι ένας άνθρωπος που ερωτεύεται παράφορα ένα πλάσμα που δεν μπορεί να έχει. Αυτός είναι ο Θεριανός. Γίνεται ένα θηρίο μπροστά σε αυτή τη συνθήκη. Χαίρομαι πολύ που επιστρέφει η μυθοπλασία και η λογοτεχνία στη Δημόσια Τηλεόραση. Είναι υπέροχο το γεγονός ότι συνεργάζομαι ξανά με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη που βρεθήκαμε τελευταία φορά θεατρικά πριν από τρία χρόνια στους “Πέρσες” και είναι η πρώτη φορά που συναντιόμαστε σε μία τηλεοπτική σειρά. Το ίδιο σημαντικό το ότι βρίσκομαι με  το μοναδικό Νίκο Κουτελιδάκη. Τους θαυμάζω και τους δύο. Είναι μία πολύ ευχάριστη σύμπραξη”.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement