Άγριες Μέλισσες – Ελένη, Ασημίνα και Δρόσω: Τα τεράστια εμπόδια στον δρόμο για την ευτυχία και το τριπλό αδιέξοδο

Ο δρόμος για την ευτυχία δεν θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα και προσεχώς για τις αδελφές Σταμίρη αλλά οι κεντρικές ηρωίδες των Άγριων Μελισσών είναι συνηθισμένες. Η Ελένη, η Ασημίνα και η Δρόσω θα συναντήσουν τεράστια εμπόδια για άλλη μια φορά σύμφωνα με όσα γράφει στον Τηλεθεατή, η Χριστίνα Αλεξίου.

Advertisement

Μπροστά σε τρία νέα αδιέξοδα!

Η Ελένη επιστρέφει στο Διαφάνι, αλλά το χειρότερο γι’ αυτήν δεν είναι ο Δούκας και η Μυρσίνη, αλλά ο Βόσκαρης. Ο Μάνος θα γίνει ο νέος διοικητής στο χωριό και ο στόχος του στις Άγριες Μέλισσες είναι μόνο ένας: να καταστρέψει τη μεγάλη αδελφή Σταμίρη. Κι ενώ εκείνη κάνει όνειρα με τον Λάμπρο για τον γάμο τους, ο Βόσκαρης θα κάνει τα πάντα για να καταστρέψει την ευτυχία τους, με σύμμαχο τον Δούκα.

Advertisement

Η Ασημίνα μπορεί να φαίνεται ότι δίπλα στον Μπάμπη ξεχνά όλα της τα προβλήματα, στην πραγματικότητα όμως, τα σοβαρά προβλήματα γι’ αυτήν μόλις ξεκινούν. Εθισμένη στο αλκοόλ και την κάνναβη αφήνεται στην αγκαλιά του Μπάμπη και πλέον στις Άγριες Μέλισσες δεν κινδυνεύει να χάσει μόνο τον Νικηφόρο αλλά και τον Μικρό Σέργιο. Η ίδια θα δώσει μεγάλη μάχη για να κρατήσει ενωμένη την οικογένειά της, αλλά και να μην αποκοπεί από τις αδελφές της.

Η Δρόσω παρατηρεί το ενδιαφέρον που της δείχνει ο Κωνσταντής και σύντομα θα την δούμε να τον εμπιστεύεται. Γυρίζοντας και αυτή στο Διαφάνι και βλέποντας σχεδόν καθημερινά τον μικρό Σέργιο, θέλει να του αποκαλύψει την αλήθεια. Ο Κωνσταντής την στηρίζει, ενώ βλέπει πως η Ασημίνα αντιμετωπίζει πλέον πολλά προβλήματα στις Άγριες Μέλισσες. Το πλούσιο σπίτι των Σεβαστών δεν προσφέρει πια το ήρεμο περιβάλλον που χρειάζεται για να μεγαλώσει ένα παιδί.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement