Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Δούκας και Μυρσίνη μετατρέπουν τη θλίψη τους σε θέληση και επιστρέφουν δυναμικά

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα της σειράς Άγριες Μέλισσες και όλοι οι ήρωες αυτή την περίοδο γεμίζουν τις μπαταρίες τους με σκοπό να επιστρέψουν δυναμικά με τον 3ο συγκλονιστικό κύκλο.

Advertisement

Η νέα σεζόν της σειράς εποχής του ΑΝΤ1 θα είναι εντελώς διαφορετική απ’ ότι έχουμε δει μέχρι στιγμής. Ο Δούκας και η Μυρσίνη μετά τις πράξεις τους οδηγήθηκαν σε μια προσωπική εξορία στη Λάρισα. Τι θα συμβεί όμως στον 3ο κύκλο με το ζεύγος;

Όλες οι εξελίξεις στο δημοσίευμα του περιοδικού «TV O’ CLOCK»:

Advertisement

Όπως είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου της σειράς Άγριες Μέλισσες, όλοι τους θεωρούν υπεύθυνους για το θάνατο των δύο αγαπημένων τους προσώπων και τους έδιωξαν από το χωριό. Το τελειωτικό χτύπημα όμως τους το έδωσαν τα παιδιά τους, τα οποία τους μίλησαν με τον πιο σκληρό τρόπο.

Ο Δούκας για πρώτη φορά αισθάνεται αδύναμος και ανήμπορος να αντιδράσει, γι’ αυτό και στον τρίτο κύκλο της σειράς Άγριες Μέλισσες θα τον δούμε να συνεχίζει τη διαμονή του στο σπίτι στη Λάρισα. Για πρώτη φορά όμως είναι μόνος του με τη Μυρσίνη. Το σοκ και για τους δύο είναι μεγάλο, αλλά δεν θα τα παρατήσουν.

Advertisement

Η θλίψη τους για όσα έγιναν θα μετατραπεί σε θέληση, προκειμένου να σταθούν ξανά στα πόδια τους και να χτίσουν από την αρχή τα πάντα, στις Άγριες Μέλισσες. Χωρίς, όμως, αυτό να σημαίνει πως ο Δούκας θα πάψει να νιώθει τύψεις και ενοχές για το τραγικό τέλος των δύο αδελφών του. Κι ενώ προσπαθούν να στήσουν τη ζωή τους στη Λάρισα και δειλά δειλά κάνουν τα πρώτα βήματα να βγουν ξανά στην κοινωνία, ενώ έχουν καταφέρει να αντικρούσουν τις κατηγορίες εις βάρος τους, η χώρα μπαίνει στην περίοδο της χούντας.

Ο Δούκας, ο οποίος δεν είναι ένας προβλέψιμος άνθρωπος, θα προσπαθήσει να επιβιώσει και μέσα από αυτή την κατάσταση και να επωφεληθεί, κυρίως οικονομικά. Σχετικά γρήγορα θα γνωριστεί με τον Ακύλα Μεγαρίτη, ο οποίος θα εγκατασταθεί μόνιμα στο Διαφάνι. Ωστόσο, επειδή έχει έναν δικό του κώδικα τιμής και δεν ξεχνάει ποτέ όσα έχουν συμβεί, θα προσπαθήσει να συνεργαστεί με το καθεστώς μόνο σε επαγγελματικό επίπεδο.

Άλλωστε, πλέον, είναι καπνοβιομήχανος και άφησε για πάντα πίσω τη ζωή στο χωριό και τα χωράφια. Και σε αυτόν τον κύκλο της σειράς Άγριες Μέλισσες ο Δούκας και η Μυρσίνη θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στις εξελίξεις.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement