«Άγριες Μέλισσες» – Spoiler: H ώρα του χωρισμού έφτασε

Η ώρα του χωρισμού φτάνει στις Άγριες Μέλισσες και αυτό που θα συμβεί δεν περνάει από το μυαλό κανενός. Μία ακόμη αποκάλυψη έγινε σήμερα στο Πρωινό του ΑΝΤ1 για τη συνέχεια της δημοφιλούς σειράς. Ο Αλέξης Μίχας ανέφερε στον αέρα, το όνομα της ηρωίδας της σειράς που θα μαζέψει τα πράγματά της και θα επιστρέφει στο σπίτι της.

Advertisement

Όλα όσα είπε:

O Μιλτιάδης, αν και έχει περιόδους που η ψυχική του υγεία παρουσιάζει βελτίωση, υπάρχουν στιγμές που βυθίζεται σε πολύ σκοτεινές σκέψεις και αυτό έχει να κάνει φυσικά με τον χαμό του γιου του, του Γιάννου. Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε ότι θα πάρει μια σκληρή απόφαση. Θα πει στη Βιολέτα να χωρίσουν, με το σκεπτικό ότι δεν έχει πια να της προσφέρει τίποτα και ούτε μπορούν να έχουν μια κανονική ζωή.

Advertisement

Η Βιολέτα, στο άκουσμα αυτό καταρρέει στις Άγριες Μέλισσες. Προσπαθεί να τον μεταπείσει, αλλά μάταια. Ο Μιλτιάδης εμμένει στην απόφασή του. Έτσι, η Βιολέτα φεύγει από το σπίτι, επιστρέφει στο καφενείο, επιστρέφει στο μικρό δωμάτιο που έχει πίσω από το καφενείο. Θα δούμε αν αυτός ο χωρισμός είναι οριστικός ή αν το ζευγάρι θα είναι και πάλι μαζί.

Στο αποψινό επεισόδιο στις Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης πιέζει τον Κωνσταντή να του αποκαλύψει με ποια είναι ερωτευμένος, ενώ ο Σωκράτης τους κλείνει μια μεγάλη δουλειά μ’ έναν πελάτη, που έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς από το παρελθόν.

Advertisement

Ο Νικηφόρος βλέπει μέρα με τη μέρα τον γάμο του να βουλιάζει ενώ η Ασημίνα για να βρει διέξοδο οδηγείται σε επικίνδυνα μονοπάτια. Ο Μιλτιάδης παίρνει μια απόφαση που θα ταράξει τη Βιολέτα ενώ η Ανέτ προσπαθεί να προστατέψει τον γιο της από την οργή του άρρωστου αδελφού της.

Ο Δούκας αποφασίζει να ζητήσει τη βοήθεια του Βόσκαρη, για να φύγει η Ελένη από το χωριό, και το ίδιο βράδυ η Ελένη θα έχει μια αναπάντεχη επίσκεψη στο σπίτι της που θα τη βάλει σε περιπέτειες. Η Μυρσίνη θα μάθει, με τον πιο απρόσμενο τρόπο, το ένοχο μυστικό του Δούκα και τα θεμέλια του γάμου τους κινδυνεύουν να κλονιστούν ανεπανόρθωτα.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement