Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Η δίκη και η αγωνία για την τελική απόφαση του δικαστηρίου

Καταιγιστικές εξελίξεις έρχονται στις Άγριες Μέλισσες μετά το Πάσχα. Η συνέχεια θα είναι απρόσμενη με γεγονότα που κανείς δεν μπορεί να φανταστεί.

Advertisement

Σύμφωνα με όσα γράφει για τις Άγριες Μέλισσες το περιοδικό MYtv:
Ο Νικηφόρος, μετά τη σύγκρουση με τον Δούκα, βρίσκεται σε απόλυτο αδιέξοδο και αισθάνεται πιο μόνος από ποτέ. Ο ίδιος θέλει να απομακρυνθεί άμεσα από την οικογένειά του και το σπίτι των Σεβαστών και γι’ αυτό αποφασίζει να ρίξει για πρώτη φορά νερό στο κρασί του και να κάνει μια απρόσμενη πρόταση στην Ασημίνα. Να σταματήσουν τη δικαστική τους διαμάχη και όντας χωρισμένοι να μετακομίσουν με τον μικρό Σέργιο στη Λάρισα.

H Ασημίνα αρνείται να φύγει από το Διαφάνι με το παιδί, ο Νικηφόρος εξοργίζεται και αποφασίζει να συνεχίσει με την αγωγή και να της πάρει την επιμέλεια. Ο Λάμπρος θέλει να βοηθήσει τις αδελφές Σταμίρη και βρίσκει έναν απρόσμενο σύμμαχο, τον Κωνσταντή. Οι δυο τους βρίσκουν κοινό έδαφος και στον συνεταιρισμό και προσπαθούν να συνετίσουν τον Νικηφόρο.

Advertisement

Εκείνος, όμως, είναι αποφασισμένος να πάρει τον Σέργιο και να φύγουν για την Λάρισα, κάτι που κάνει τις επόμενες ημέρες. Το εγχείρημά του ωστόσο, δεν πάει όπως το υπολόγιζε, καθώς τα προβλήματα εμφανίζονται από την πρώτη μέρα. Εκείνος, παρ’ όλα αυτά, είναι αποφασισμένος να ξεπεράσει τα πάντα.

Πέντε ημέρες μετά, η ζωή στις Άγριες Μέλισσες συνεχίζεται στον φυσιολογικό της ρυθμό, όχι όμως για τις αδελφές Σταμίρη που περιμένουν με αγωνία τη δίκη με τον Νικηφόρο. Η δίκη αρχίζει και η Ασημίνα με την Δρόσω έρχονται αντιμέτωπες με τον Νικηφόρο για την επιμέλεια του Σέργιου. Ο Νικηφόρος είναι σίγουρος για τη νίκη του, σε αντίθεση με την Ασημίνα που φοβάται πως το παρελθόν της Δρόσως θα λειτουργήσει εναντίον τους. Όλοι με τις καταθέσεις τους προσπαθούν να πείσουν τον δικαστή να τους δώσει το παιδί και αγωνιούν για την απόφαση.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement