Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Ο Κωνσταντής «τελειώνει» τον Τάκη

Μία ακόμη άγρια εβδομάδα ξεκινά στον ΑΝΤ1. Οι Άγριες Μέλισσες επιστρέφουν απόψε και η συνέχεια αναμένεται να συναρπάσει το τηλεοπτικό κοινό. Το περιοδικό «Τηλεθεατής» παρουσιάζει όλα όσα αναμένεται να συμβούν προσεχώς.

Advertisement

Διαβάστε αναλυτικά:

Η Ελένη είναι αποφασισμένη να προχωρήσει στην καταγγελία εναντίον του Βόσκαρη, εναποθέτοντας τις ελπίδες της στη βοήθεια του Αλέξη, που έχει κερδίσει πλέον την εμπιστοσύνη της και θεωρεί ότι πρόκειται για ένα έντιμο πρόσωπο, που κινείται προς την απονομή της δικαιοσύνης και όχι προς το «κουκούλωμα» της υπόθεσης…

Advertisement

Ο Νικηφόρος είναι σοκαρισμένος με τις αποκαλύψεις για το παρελθόν της Δρόσως. Λέει οργισμένος στην Ασημίνα πως τον εξαπάτησαν και πως αν τα γνώριζε όλα αυτά, με τίποτε δεν θα συμφωνούσε αυτή η γυναίκα να πλησιάσει το γιο του. Έτσι της ξεκαθαρίζει πως, κάτω από αυτές τις συνθήκες, η συμφωνία που έκαναν δεν ισχύει πλέον. Η Δρόσω απαγορεύεται να έχει οποιαδήποτε επαφή με τον Σέργιο. Την ίδια ώρα, η τελευταία είναι καταρρακωμένη από τη νέα καταστροφή που προκάλεσε ο Τάκης. Φοβάται, και όχι άδικα, πως το νέο είναι ζήτημα ωρών να κάνει το γύρο του χωριού, από στόμα σε στόμα…

Η Ουρανία, παρά τη διαφωνία του Κυριάκου, αποφασίζει να πει το «ναι» και να κλείσει τελικά τη συμφωνία με τον Τσαμπαρδή! Έτσι, μαζί με τη Ρίζω και τη Βιολέτα ξεκινούν να στήσουν τη βιοτεχνία στο σπίτι της. Την ίδια ώρα, ο Δούκας προετοιμάζει το έδαφος για να γίνει πάλι «βασιλιάς» του κάμπου, όμως θα βρεθεί μπροστά του ο θέμελης… Ο Μελέτης περνάει χρόνο με τη Ζορζέτ, προκαλώντας τη ζήλια της Πηνελόπης. Ο Γραμματικός ενημερώνει την Ελένη πως πρέπει να βρουν κι άλλες γυναίκες να καταθέσουν εναντίον του Βόσκαρη, μέχρι που η εμφάνιση κάποιου στο αστυνομικό τμήμα θα φέρει τα πάνω κάτω. Η Ελένη και ο Λάμπρος είναι ανήσυχοι και όλες οι ελπίδες τους αφήνονται στον Αλέξη και στις υπόλοιπες γυ­ναίκες που κακοποιούσε ο Βόσκαρης.

Advertisement

Η Δρόσω είναι χαρούμενη που θα δουλέψει στο νέο επιχει­ρηματικό εγχείρημα της Ουρανί­ας, αλλά για ακόμα μια φορά, ο Τάκης θα της χαλάσει τη χαρά. Η Ασημίνα και η Μυρσίνη θα έρθουν σε σύγκρουση, έπειτα από μια α­πόφαση της πεθεράς της που έχει να κάνει με τον Σέργιο. Ο Δούκας αναγκάζεται να δεχτεί τη συνερ­γασία με τον Σωκράτη, γεγονός που θα προκαλέσει την οργή του Κωνσταντή και του Μελέτη. Η Ελένη και ο Λάμπρος δέχονται τη συμφωνία που έχει φέρει ο Νι­κηφόρος στο συνεταιρισμό, παρά το κακό προαίσθημα που τους διακατέχει. Ο Βόσκαρης καταφέρνει να εμπλέξει την Ελένη στο φόνο του Γεωργαλά και ο Νέστορας αποφασίζει να προχωρήσει σε μια πράξη αυτοθυσίας για να τη σώσει… Η Ασημίνα και η Δρόσω αναγκάζονται να βάλουν για λίγο στην άκρη όσα τις χωρίζουν, για χάρη της αδελφής τους. Ο Δούκας τα βάζει με τη Μυρσίνη, που έμπλεξε με τον Βόσκαρη. Ο Μελέτης επισκέπτεται τον Θέμελη και του ζητάει το λόγο που μπλέκεται πάλι στις δουλειές του Δούκα, ενώ ο Γραμματικός προσπαθεί να πείσει τη Μαδούρου να καταθέσει εναντίον του Βόσκαρη Ο Μελέτης αποφασίζει να κάνει το επόμενο βήμα με τη Ζορζέτ.

Ο Τάκης παίζει το τελευταίο του χαρτί, που θα τον βοηθήσει να κερδίσει και πάλι τη Δράσω. Τουλάχιστον έτσι πιστεύει ο ίδιος, γι’αυτό και δεν διστάζει να απο­καλύψει στους Σεβαστούς τα… έργα και τις ημέρες της Δρόσως στην Τρούμπα.

Μόνο που οι αποκαλύψεις αυ­τές δεν είναι δυνατό να μείνουν μόνο στην οικογένεια, αλλά κινδυνεύουν να διαρρεύσουν σε όλο το χωριό. Ο Κωνσταντής, για μία ακόμα φορά, δεν αφήνει στην τύχη της τη Δρόσω, αλλά παρεμβαί­νει για να τη γλιτώσει από τη διαπόμπευση και έτσι εξουδετερώνει και το τε­λευταίο «όπλο» του Τάκη, που πλέον συνειδητοποιεί πως το κλίμα στο Διαφάνι δεν τον σηκώνει άλλο..

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement