Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Ο Νικηφόρος δείχνει το αδίστακτο πρόσωπο του και γίνεται ο νέος Δούκας

Το πιο σκληρό του πρόσωπο θα δείξει στις Άγριες Μέλισσες ο Νικηφόρος μετά την αποκάλυψη από την Ασημίνα για το φόνο που έκανε με τις αδελφές της. Ο ήρωας της σειράς, σύντομα θα γίνει ο νέος Δούκας και η μεταστροφή του χαρακτήρα του θα φέρει τα πάνω κάτω. Ο Νικηφόρος φτάνει στα άκρα και πλέον δεν υπολογίζει τίποτα και κανέναν.

Advertisement

Το περιοδικό MYtv έχει όλες τις εξελίξεις:

Η σκληρή αλήθεια που έμαθε ο Νικηφόρος από την Ασημίνα τον οδηγεί σε μία σειρά από σκληρές αποφάσεις στις Άγριες Μέλισσες.

Advertisement

Την οργή του, ο Νικηφόρος, την ξεσπά στα μέλη του συνεταιρισμού. Για πρώτη φορά, παίρνει θέση στον πόλεμο που έχει ανοίξει ο Δούκας εναντίον των αγροτών και κανένας δεν μπορεί να πιστέψει τη συμπεριφορά του. Ο Νικηφόρος ξεκαθαρίζει τη θέση του υπέρ του πατέρα του και αφήνει ξεκρέμαστο τον συνεταιρισμό. Ο Μιλτιάδης, όμως, κρατάει στο χέρι τον Νικηφόρο και του θέτει τελεσίγραφο προκειμένου να αλλάξει στάση.

Ο συνεταιρισμός και ο Δούκας βρίσκονται σε ανοιχτή αντιπαράθεση και η οι συνέπειες θα είναι ανυπολόγιστες για όλους. Ο Δούκας κρατά σκληρή στάση, ενώ η Ελένη και οι υπόλοιποι αγρότες ετοιμάζονται να τραβήξουν το σκοινί στα άκρα μέχρι να δικαιωθούν. Ο Νικηφόρος τάσσεται στην πλευρά του πατέρα του και η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου.

Advertisement

Ο Μιλτιάδης, οργισμένος με τη στάση του ανιψιού του, αποκαλύπτει στον Δούκα ένα ένοχο μυστικό από το παρελθόν, που θα κλονίσει συθέμελα την οικογένειά του. Ο Δούκας προσπαθεί να συγκρατήσει την οργή του και να επιβεβαιώσει τα όσα του είπε. Τα μέλη του συνεταιρισμού επιτίθενται στον Νικηφόρο και ο Κωνσταντής αναγκάζεται να τον υπερασπιστεί για να τον γλιτώσει από τα χέρια των εξοργισμένων αγροτών.

Η Ελένη είναι αποφασισμένη να μην υποχωρήσει, παρά τον φόβο που έχει για τις επόμενες κινήσεις του Νικηφόρου, τόσο εναντίον του συνεταιρισμού όσο και των αδελφών της, μιας και ο μεγαλύτερος εφιάλτης της είναι να βρεθούν η Ασημίνα και η Δρόσω στη φυλακή. Από την άλλη, ο Δούκας περνάει τα όρια του νόμου για ακόμα μια φορά προκειμένου να εκπληρώσει τις επιθυμίες του και να βρει δικαίωση.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement