Άγριες Μέλισσες – spoiler: Ποιος θέλει να βγάλει τον Μιλτιάδη από τη μέση;

Οι εξελίξεις κόβουν την ανάσα στις Άγριες Μέλισσες και όσο φτάνουμε προς το τέλος του δεύτερου κύκλου όλα θα έρθουν στο φως. Τελευταία βλέπουμε την κόντρα ανάμεσα στον Μιλτιάδη και τον Δούκα να κορυφώνεται με απρόβλεπτες συνέπειες και εξελίξεις.

Advertisement

Σύμφωνα με το «Tv o’clock»:

Η απόφαση του Μιλτιάδη να σταματήσει τη φαρμακευτική αγωγή, πιστεύοντας ότι θα είναι καλύτερα, έχει τραγικές επιπτώσεις. Παρά τις προσπάθειες της Βιολέτας και του Λάμπρου, εκείνος τους παραπλανεί και συνεχίζει το σχέδιό του, προκειμένου να καταστρέψει τον Δούκα. Ο Μιλτιάδης δεν αρκείται στο γεγονός ότι διέλυσε τη σχέση Δούκα – Νικηφόρου, αποκαλύπτοντας στον πρώτο την προδοσία του γιου του.

Advertisement

Μετά τις απειλές του Λάμπρου ο Μιλτιάδης αναγκάζεται να υποχωρήσει και να πάρει τα φάρμακά του. Ωστόσο, είναι έτοιμος να προχωρήσει το σχέδιό του, ώστε να απαλλαγεί ο συνεταιρισμός από τον Δούκα. Ο ίδιος τις επόμενες ημέρες θα συνεχίσει το σχέδιο εξαπάτησης του Δούκα, αγνοώντας τους κινδύνους και προκαλώντας την οργή του Λάμπρου. Η ημέρα των εγκαινίων του εργοστασίου φτάνει και ο Δούκας
θέλει να είναι όλα στην εντέλεια, καθώς περίμενε αυτή την ημέρα πολύ καιρό.

Ο Μιλτιάδης όμως καραδοκεί! Αποφασίζει να χαλάσει τη σημαντικότερη στιγμή του Δούκα με έναν θεαματικό τρόπο, προκαλώντας την οργή του. Έπειτα απ’ όσα θα διαδραματιστούν στα εγκαίνια, η ζωή του Μιλτιάδη βρίσκεται σε κίνδυνο. Τα μέλη του συνεταιρισμού φοβούνται για την αντίποινα του Δούκα. Και οι φόβοι επιβεβαιώνονται, καθώς ο Μελέτης οργανώνει να τον βγάλει από την μέση για να συνεχίσει ο Δούκας ανενόχλητος τα σχέδιά του.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement