Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Θα έρθει ο οριστικός χωρισμός ανάμεσα στην Δρόσω και στον Κωνσταντή;

Η σχέση τους πέρασε από 40 κύματα αλλά τι πρόκειται να συμβεί στον 3ο συγκλονιστικό κύκλο της σειράς Άγριες Μέλισσες; Ο λόγος για τη Δρόσω και τον Κωνσταντή οι οποίοι θα δώσουν μερικούς ακόμη αγώνες στα νέα επεισόδια της σειράς. Ένας έρωτας που μας απασχόλησε όσο λίγοι στον δεύτερο κύκλο της δημοφιλούς σειράς του ΑΝΤ1. Στο φινάλε της σεζόν τους είδαμε να ακολουθούν χωριστούς δρόμους. Τι θα γίνει, όμως, του χρόνου;

Advertisement

Σύμφωνα με όσα γράφει το περιοδικό TV O’CLOCK, στον επόμενο κύκλο της σειράς έρχονται πολλές εκπλήξεις:

Όλοι οι ήρωες ακόμη μια φορά θα δοκιμαστούν και με τη σκιά της δικτατορίας από πάνω τους θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει ριζικά. Ένα από τα ζευγάρια που δημιουργήθηκαν τη δεύτερη σεζόν και αγαπήθηκαν από τους τηλεθεατές ήταν η Δρόσω με τον Κωνσταντή. Η αγάπη, μάλιστα που ένιωσε ο Σεβαστός για τη μικρή αδερφή Σταμίρη ήταν και αυτή που τον έκανε να μαλακώσει ως άνθρωπος και να βγάλει την καλή πλευρά του εαυτού του.

Advertisement

Αρχικά, ο Κωνσταντής εγκαταλείπει το Διαφάνι και αποφασίζει να γυρίσει σελίδα στη ζωή του, πηγαίνοντας στη Λάρισα, μακριά από όσα τον πλήγωσαν και του άφησαν πικρή γεύση. Η Δρόσω, από την άλλη, μένει πίσω στο χωριό και μαζί πια με την Ασημίνα, την Ελένη και τον Λάμπρο προσπαθούν να μεγαλώσουν σε ένα ευτυχισμένο περιβάλλον τον Σέργιο, αλλά και να ορθοποδήσουν ψυχολογικά και οικονομικά μετά τον τραγικό θάνατο του Μιλτιάδη.

Δεν θα πάψει ποτέ, όμως ο ένας να σκέφτεται τον άλλον. Τα συναισθήματα τους δεν θα σβήσουν και όσο και αν θέλουν να δώσουν ακόμη μια ευκαιρία στη σχέση τους, κάτι τέτοιο μοιάζει πια ακατόρθωτο. Ωστόσο, και οι δύο θα έρθουν αντιμέτωποι με νέες προκλήσεις στις Άγριες Μέλισσες.

Advertisement

Εκτός από τις πολλές δύσκολες στιγμές ου θα περάσουν εξαιτίας των όσων θα συμβούν με τη χούντα, νέα πρόσωπα πρόκειται να εισβάλλουν στη σειρά και ίσως γίνουν η αιτία να έρθει ο οριστικός χωρισμός ανάμεσα στην Δρόσω και στον Κωνσταντή. Εκείνη, άλλωστε πάντα ήθελε να ζήσει το δικό της παραμύθι με έναν άντρα που θα την αγαπάει και θα τη φροντίζει. Ξέρει πως με τον Κωνσταντή δεν μπορούν να είναι μαζί, καθώς πάντα θα τους ακολουθούν οι ένοχες πράξεις από το παρελθόν. Η Δρόσω θα βρεθεί σε ένα τεράστιο δίλημμα στις Άγριες Μέλισσες.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement