Άγριες Μέλισσες – To πιο άγριο ανατρεπτικό Spoiler είναι εδώ

Ανατροπές και απρόσμενες συναντήσεις θα δούμε προσεχώς στις Άγριες Μέλισσες. Τα spoiler για τη δημοφιλή σειρά έχουν πάρει φωτιά για μία ακόμη εβδομάδα. Η εκπομπή, Ευτυχείτε παρουσίασε όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1.

Advertisement

Η πρώτη συνάντηση Δούκα Μιλτιάδη μετά από 6 ολόκληρα χρόνια θα συμβεί… Η επίσκεψη του Δούκα στον Συνεταιρισμό και η πρώτη του συνάντηση με τον Μιλτιάδη, ύστερα από έξι χρόνια, θα φέρει μεγάλη αναστάτωση στα σπίτια των Σεβαστών. Η Ασημίνα πείθεται να παραχωρήσει το πατρικό της στον Μπάμπη και ανακαλύπτει μια πιο ενδιαφέρουσα πλευρά του χαρακτήρα του.

Ο Τόλλιας βρίσκεται σε ηθικό δίλημμα, μετά από την προτροπή του Γραμματικού ν’ ανασκευάσει την κατάθεσή του. Προκειμένου ν’ αποφύγουν τη δίκη, ο Τόλλιας αποφασίζει να βάλει σ’ εφαρμογή μια άτυπη συμφωνία που είχε κάνει με τον Προκόπη.

Advertisement

Ο Τάκης και η Δρόσω ακολουθούν λάθος επιλογές που θα τους οδηγήσουν και τους δυο σε επικίνδυνα μονοπάτια. Η Μαίρη εκβιάζει την Ελένη με το αντικλείδι που βρήκε στα πράγματά της, εκτός κι αν την συμπεριλάβουν κι εκείνη στην απόδραση. Θα καταφέρει η Ελένη να αποφύγει αυτήν την ανίερη συμμαχία;

H Μαίρη που εκβιάζει την Ελένη θα ταχθεί με το μέρος της και εκεί θα έχουμε την ανατροπή!

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement