«Αγγελική»: Ο Νικόλας καταθέτει εναντίον του Παύλου και υπέρ της Σοφίας

Καταιγιστικές εξελίξεις έρχονται και στο τελευταίο επεισόδιο της εβδομάδας στην «Αγγελική». Η Αθηνά, ο Δημήτρης και ο Παύλος συνωμοτούν για να διώξουν τον Μιχάλη από το κτήμα ενώ ο Νικόλας καταθέτει εναντίον του Παύλου και υπέρ της Σοφίας.

Advertisement

ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΨΕ Πέμπτη 17 Ιουνίου στις 22:00 – Επεισόδιο 147

Έχουν περάσει δύο βδομάδες, και ο Δημήτρης με την Κατερίνα είναι πανέτοιμοι για τον γάμο τους που είναι την επόμενη μέρα και όλοι στο σπίτι τρέχουν για τις ετοιμασίες. Ειδικά η Λένα που έχει αναλάβει το φαγητό. Είναι πολλοί αυτοί που σπεύδουν να την βοηθήσουν και κάπως έτσι βρίσκονται ταυτόχρονα στην κουζίνα η Λένα, η Αγγελική, η Κατερίνα και ο Μιχάλης. Η Λένα τους χαζεύει και μονολογεί πως τα φέρνει η ζωή έτσι… και ότι φανταζόταν πως αυτές τις ετοιμασίες θα τις έκανε για το γάμο της Κατερίνας με το γιο της. Αυτή η σκέψη ταράζει πολύ την Κατερίνα, η οποία παρατάει στη μέση ό,τι έκανε και φεύγει γρήγορα από την κουζίνα. Η Λένα αναρωτιέται τι συνέβη, τι είπε που μπορεί να την ενόχλησε και η Αγγελική, η οποία έχει παρατηρήσει τα έντονα βλέμματα του Μιχάλη και της Κατερίνας, σπεύδει να καλύψει την αμηχανία και δικαιολογεί την Κατερίνα στη Λένα λέγοντας πως είναι λογικό να είναι αναστατωμένη αφού ένας καινούριος κύκλος στη ζωή της μόλις πρόκειται να ανοίξει.

Advertisement

Ο Στέφανος κατατοπίζει το Μιχάλη σχετικά με τις αρμοδιότητές του καθώς πλέον έχει κανονίσει να φύγει από το κτήμα με την Αγγελική και τη Δανάη και μετά το γάμο θα μετακομίσουν στο καινούριο σπίτι που βρήκαν στην Αθήνα. Η Αθηνά με το Δημήτρη και τον Παύλο όμως έχουν άλλα σχέδια… συναντιούνται κρυφά και κηρύσσουν εκεχειρία μεταξύ τους ώστε να διώξουν το Μιχάλη όταν φύγει ο Στέφανος από το κτήμα. Η Σοφία πάει με τον Νικόλα στο δικηγόρο της για να καταθέσει εναντίον του Παύλου στην υπόθεση της κηδεμονίας των παιδιών και μετά συμφιλιώνονται ύστερα από τον καβγά που είχαν. Μετά τη συνάντησή του ο Νικόλας πάει να βρει την Χριστίνα, η οποία βγαίνει από το κέντρο αποτοξίνωσης και είναι αποφασισμένος να της πει τα πάντα για εκείνον ώστε να μπορούν να κάνουν μια καθαρή αρχή οι δυο τους που δεν θα βασίζεται στα ψέματα και τα μυστικά. Η Τζένη συναντάει τον Μάκη και του ζητάει να βρουν τρόπο για να παγιδέψουν τους Αργυρούς, χωρίς να ξέρει όμως ότι ο Παύλος την παρακολουθεί.

Δείτε το sneak preview:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement