Αγγελική – Sneak Preview: Δείτε καρέ καρέ τη σύλληψη του Μιχάλη

Ένα συγκλονιστικό επεισόδιο θα δούμε απόψε στην σειρά του Alpha «Aγγελική». Ο Μιχάλης συλλαμβάνεται και μαζί του είναι ο Αποστόλης με την Αγγελική. Η δελεαστική πρόταση της Αθηνάς

Advertisement

Τρίτη 06 Απριλίου – Επεισόδιο 111

Ο Νικόλας ειδοποιεί την αστυνομία και ο Μιχάλης συλλαμβάνεται, μαζί του και ο Αποστόλης με την Αγγελική γιατί προσπάθησαν να τον βοηθήσουν να διαφύγει. Ο Στέφανος το μαθαίνει και τα χάνει. Ο Μιχάλης, για να τους προστατέψει, ισχυρίζεται ότι βρίσκονταν εκεί γιατί προσπάθησαν να τον πείσουν να παραδοθεί. Με την τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα ο  Θωμάς αμφιβάλλει για την αθωότητα του Μιχάλη και αυτό τον φέρνει σε ρήξη με τη Λένα, η οποία δεν μπορεί να του πλήρη αλήθεια για το τι συμβαίνει στο Μιχάλη και συμπεριφέρεται έτσι. Αποφασίζει όμως να παραδεχτεί στην Αθηνά πως ο Μιχάλης ξέρει ότι είναι γιος του Αργυρού.

Advertisement

Η Αθηνά φοβάται ότι ο Μιχάλης θα αποκαλύψει την αλήθεια στους γιους της και λέει στο Δημήτρη ότι για να αποφύγουν κάτι τέτοιο θα πρέπει να αποσύρουν τις κατηγορίες. Ο Δημήτρης αντιδρά και υποστηρίζει ότι πρέπει να τον βγάλουν από τη μέση. Η Αθηνά αγνοεί τις ενστάσεις του Δημήτρη κα επισκέπτεται το Μιχάλη στο κρατητήριο όπου και του κάνει μια πολύ δελεαστική πρόταση. Η Σοφία αποφασίζει να φύγει εντελώς από το κτήμα, αλλά και να παραιτηθεί από τη δουλειά, κάτι για το οποίο η Ιωάννα προσπαθεί να την μεταπείσει. Το σχέδιο του Χανδρινού και της Τζένης προχωράει, αλλά η Τζένη κρύβει από τον πατέρα της την αλήθεια για τη σχέση της με τον Παύλο.

Δείτε το Sneak Preview του αποψινού επεισοδίου:  

Advertisement

Δείτε το trailer:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement