«Αγγελική» – Spoiler: Αυτή είναι η κόρη της Αγγελικής

Ανατρεπτική θα είναι η συνέχεια της κορυφαίας δραματικής σειράς του Alpha «Αγγελική». Οι αποκαλύψεις θα φέρουν τα πάνω κάτω στις ζωές των ηρώων και η κεντρική ηρωίδα θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της όταν θα μάθει την αλήθεια για την κόρη της. Η Αγγελική λοιπόν προσεχώς θα μάθει όχι µόνο πως το παιδί που γέννησε µετά τον βιασμό της είναι ζωντανό, αλλά και πως αυτό το παιδί είναι η Δανάη.

Advertisement

Η Σοφία Τσίρκα και το περιοδικό TV O’Clock μας παρουσιάζουν όλες τις σχετικές εξελίξεις.

Η µοίρα παίζει το πιο περίεργο παιχνίδι στην κοπέλα, καθώς όλο αυτό το διάστημα έχει δίπλα την κόρη της, αφού δεν είναι άλλη από τη Δανάη.

Advertisement

Ο δρόµος προς την αλήθεια ξεκινάει για την Αγγελική όταν έρχεται σε επαφή µε τον ντετέκτιβ της Τζένης, ο οποίος τη διαβεβαιώνει πως το παιδί που γέννησε δεν ήταν νεκρό, όπως της είπαν η µητέρα της και η µαία της. Από τότε ξεκινάει έναν αγώνα για να µάθει την αλήθεια και έτσι πηγαίνει να συναντήσει την Ασπασία, τη γυναικολόγο που την ξεγέννησε. Η Αγγελική πιέζει την Ασπασία να της πει για το παιδί της και εκείνη υποκύπτει αποκαλύπτοντας την ταυτότητά του.

Η Δανάη είναι κόρη της Αγγελικής

Advertisement

Η γιατρός τής αποκαλύπτει πως το παιδί της το υιοθέτησε ο Στέφανος Αργυρός και η γυναίκα του και η Αγγελική χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της όταν συνειδητοποιεί πως η Δανάη είναι η κόρη της. Η ίδια δεν μπορεί να διαχειριστεί μόνη της αυτή τη σκληρή αλήθεια και αμέσως συναντάει τον Μιχάλη και του εμπιστεύεται όσα έμαθε. Εκείνος κρατάει την ψυχραιμία του και τη συμβουλεύει να προστατεύσει την κόρη της από την αλήθεια και να συνεχίσει να είναι δίπλα της όπως είναι και τώρα.

«Αγγελική» - Spoiler: Αυτή είναι η κόρη της Αγγελικής

Η Αγγελική, όμως, νιώθει πρωτόγνωρα συναισθήματα και δεν μπορεί να συγκρατήσει τη συγκίνησή της όταν αντικρίζει το παιδί της. Φροντίζει να έρθουν ακόμη περισσότερο κοντά και να την προστατεύει.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement